Organisaties in Nieuwland

Ontdek onze 191 organisaties en initiatieven

Zingen

Huiskamerkoor Nieuwland

HUISKAMERKOOR NIEUWLAND

Op 10 januari zijn we gestart met een " huiskamerkoor". Het doel is gezellig samen te zingen en om leuke, sociale contacten te creëren. 

We streven niet naar optredens maar als dat zo uitkomt zijn we van de partij. Onze muziek is voor iedereen toegankelijk en bestaat uit pop, klassiek, evergreens en nog veel meer. 

Houdt u van zingen en gezelligheid? Doe dan mee en geef uzelf op via onderstaand telefoonnummer.     

De repetities zijn op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 u en worden gehouden in de school: De Bonte Koe. Bonte Koe 1 in Nieuwland.

De muzikale begeleiding is olv Rian Monkhorst. Zij geeft ook begeleiding op Het Middelpunt in Kattenbroek.

De contributie is €20,-- per maand en koffie en thee zijn gratis.

Wilt u verdere informatie kunt u bellen naar:

Trudy van Essen tel: 06-53515370 (trudy.van.essen@gmail.com)

Ankie Peters tel: 06-52689332 (ankie.peters001@gmail.com)

We hopen u te mogen ontmoeten.

Hartelijke groet,

Ankie Peters

Trudy van Essen

Bestuur

Cursus

Filosofie en zelfkennis in de huiskamer

OP maandag 30 januari starten we weer met 12 wekelijks bijeenkomsten 'Filosofie en zelfkennis'.

Ben je geinteresseerd in persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling en wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen in het leven? dan is dit misschien iets voor jou.

Aanmelden

Conja Hopman - conjahopman@kpnmail.nl - 06-50295125
Yoga

Yoga voor minima

Ben jij iemand met een minimum inkomen en wil je graag starten met yoga? Sluit dan vanaf januari aan bij Yoga voor minima bij Bindi, iedere maandag van 11:00 tot 12:15. Voor een bijdrage van 3 euro per les kan je meedoen. Yoga wordt gezien als een krachtig middel om je leven positief te veranderen. Het verbetert je lichaamshouding en helpt je ontspannen. Ben of ken jij iemand die interesse heeft? Mail dan naar yogametmaryse@gmail.com

Adres: Bergstraat 6, 3811 NH Amersfoort

Aanmelden

Maryse - yogametmaryse@gmail.com
Feest

Winterfestijn in Wijkboerderij Nieuwland

Het WijkBewonersTeam-OnsNieuwland (WBT) helpt graag mee om wat extra sfeer te brengen in de donkere dagen van het jaar. 

We organiseren daarom op zaterdag 10 december een Gezellig Winterfestijn in en rondom Wijkboerderij Nieuwland; het kloppend hart van Nieuwland. 

Van 16.00uur tot 19.30uur kunnen bewoners van 0 tot 101 jaar elkaar ontmoeten in de knusse setting van de boerderij die steeds meer mensen al weten te vinden en te waarderen.

Activiteiten en winterse versnaperingen

Buiten op het gezellig verlichte terras kunnen Nieuwlanders terecht voor glühwein, chocolademelk en erwtensoep om gezellig bij te praten. Binnen en buiten zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen, die ook nog kunnen genieten van heerlijke hotdogs, poffertjes, chocolademelk en limonade. En je kunt je ook laten schminken, glittertattoos laten zetten, koekjes versieren, broodjes bakken bij het kampvuur en meer. Én we hebben ook gehoord dat we visite krijgen van een "coole" dame uit een winterse Disney film. Misschien wil zij wel met je op de foto, want.......

er is zelfs een gratis Photobooth, waar je een leuke foto kunt maken met je partner, als gezin, met je buren of je vrienden of misschien wil je wel alleen. Het kan allemaal. Voor een unieke foto kun je zelfs je eigen props meenemen. En de foto's, die neem je natuurlijk meteen mee naar huis.

Aanmelden is niet verplicht, maar als je je aanmeldt kun je kans maken op een van de 5 gezelschapsspellen die we verloten onder de aanwezigen die zich hebben aangemeld. Super leuk toch, voor de komende koude maanden.

Klik hier om je snel aan te melden of voor meer informatie.

Aanmelden

Diana Visser - diana@jadivisser.nl - 0640172296
Winkels

Sfeervol kerstshoppen op de Nieuwe Hof

Jouw kerstboodschappen doe je natuurlijk op winkelcentrum de Nieuwe Hof en op zaterdag 17 december wordt dat extra gezellig want

  • Stap in de arrenslee en maak een foto
  • Ontmoet en begroet de kerstman
  • Doe mee met de interactieve kerstshow van Rolando, voor jong en oud
  • Geniet van de sfeervolle en vrolijke kerstliedjes van de Jingle Ladies
  • Geniet van kerstlekkers!

Aanmelden

Mariel de Jong - mariel@bymaureen.nl - 0638201101
Ontmoeten

Johanneskerk

Aanmelden

Alke Liebich - predikant@johanneskerk.nl
Bijeenkomsten

Wereld Lichtjes Dag

Steek een kaars aan voor een overleden kind

Op zondag 11 december is het Wereldlichtjesdag. Dan steken mensen om 19.00 uur wereldwijd kaarsjes aan en denken aan hun overleden kind(eren). Het is gericht op alle situaties ongeacht de levensfase waarin je kind is overleden, vanaf miskraam tot het overlijden op volwassen leeftijd. Het maakt niet uit hoe lang het geleden is. Op deze dag wordt er in de wijk Nieuwland in de Boogkerk een bijeenkomst georganiseerd voor ouders, broertjes en zusjes van overleden kinderen. Om 18.30 start het programma, tegelijkertijd is er een activiteit voor kinderen (4-12 jr) Natuurlijk mag je ook in de hal blijven om rustig te zitten of te praten. Om 19 uur steken we gezamenlijk de kaarsen aan. 

We vinden het fijn als je je vooraf aanmeld via info@praktijkdepleisterplaats.nl of info@praktijkrustpunt.nl

Aanmelden

Anet Kiela - anet@praktijkdepleisterplaats.nl
Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding Amersfoort

Bij Huiswerkbegeleiding Amersfoort wordt er gewerkt In kleine groepen (van maximaal 5 leerlingen). Onder begeleiding wordt het huiswerk gemaakt en wordt er geleerd voor toetsen. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan leerstrategieën, plannen, prioriteren en doelen stellen.

Er is er altijd begeleiding aanwezig, waaraan vragen gesteld kunnen worden. Daarnaast helpt de begeleider onder andere met het toepassen van de leerstrategieën, het maken van de planning, het overhoren van de leerlingen en zorgt voor prettige, rustige en huiselijke sfeer.

Waar

Maanlander 14A
Amersfoort

Aanmelden

Daphne Hardeman - info@huiswerkbegeleidingamersfoort.nl - 0644695626
Gezondheid

Zelfbewust Zijn

Zelfbewust Zijn is een holistische praktijk voor Coaching, Healing & Reiki in Amersfoort (Nieuwland)

Voor iedereen die een HSP is, of daarvan een vermoeden heeft en voor iedereen die vastloopt op lichamelijk, psychisch, mentaal, of energetisch gebied.

Aanmelden

Muk Reynaers Zelfbewust-zijn - info@zelfbewustzijn.com - 0641670807
Evenement

Sint Maarten in De Herberg

Aanmelden

Anna Walsma - a.d.walsma@gmail.com
Yoga

Yoga in Nieuwland

Vanaf 21 november wekelijks hatha yogalessen in Nieuwland. De lessen bevatten een combinatie van yoga, ademoefeningen en meditatie.

Aanmelden via mirjam.ten.cate@mindzetcompany.nl

Aanmelden

Mirjam ten Cate - mirjam.ten.cate@mindzetcompany.nl - 06-10285087
Educatie

cursus Kennis maken met herstel

Om er achter te komen of herstelactiviteiten ook voor jou iets zijn, ga je starten met een cursus KMMH. Gedurende deze cursus van vijf weken maak je kennis met de basis voor herstel en herstelactiviteiten. Thema’s als hoop; empowerment; grenzen aangeven en angst voor een terugval komen ruimschoots aan de orde.

Je maakt als deelnemer van de cursus KMMH (vaak opnieuw) kennis met het groepsgevoel, en meer dan eens ontstaat er een goede en warme band tussen de groepsleden. Er is sprake van veel erkenning en herkenning, een belangrijk onderdeel van je hersteltraject. Door deel te nemen aan de cursus KMMH leer je meer grip te krijgen op je eigen herstelproces en leg je de basis om van daaruit eventueel deel te nemen aan andere herstelactiviteiten.

De training bestaat uit vijf bijeenkomsten van 1,5 uur (inclusief pauze)

Aanmelden

Herstelnetwerk Amersfoort - herstelnetwerkeemland@gmail.com - 0650497208
Uitvaartondernemingen

Jan. Uitvaartzorg

Afscheid

Op het moment dat we op deze wereld kwamen, kregen we slechts één zekerheid mee; eens gaan we deze wereld weer verlaten. Ondanks die zekerheid is het verlies van iemand die we lief hebben heel ingrijpend. In alle emoties die we dan kennen en die zo intens kunnen zijn, krijgt elk detail een bijzondere betekenis. Deze wilt u misschien wel terug laten komen in een ritueel tijdens het afscheid nemen.

De uitvaart dient daarom met grote zorg te worden ingevuld. Het is mooi als het afscheid recht doet aan het leven en sterven van de overledene. Elke begrafenis of crematie is daarom anders, soms heel uitbundig en flamboyant, maar vaak ook ingetogen, traditioneel of heel intiem in kleine kring. Maar altijd vol respect en altijd persoonlijk. Na de uitvaart is het fijn dat u als nabestaande met een goed gevoel terug kunt kijken op dit belangrijke moment. Een goed afscheid is essentieel voor het verwerken van het verlies.

In de dagen voor de begrafenis of crematie moeten er, in relatief korte tijd, enorm veel keuzes worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos en in al uw emoties kunt u belangrijke zaken over het hoofd zien. In deze periode helpen wij u bij het nemen van de juiste beslissingen. In alle rust en met alle ruimte voor de wensen van u en de wensen die de overledene van tevoren bekend heeft gemaakt.

Jan. Uitvaartzorg verzorgt uitvaarten (begrafenissen of crematies) in een groot gedeelte van de regio Utrecht namelijk; Amersfoort, Hoevelaken, Hooglanderveen, Hoogland, Leusden, Bunschoten-Spakenburg en Soest, maar ook ver buiten deze grenzen.

Jan. Uitvaartzorg; met hart en ziel, oprecht betrokken…

Waar

Meerval 19
Amersfoort

Aanmelden

info@jan-uitvaartzorg.nl - 0332584179
Adviesbureaus

Consultatiebureau Lage Boog

Tijdens diverse contactmomenten op het consultatiebureau wordt er, samen met jullie, naar de gezondheid, groei en ontwikkeling gekeken van je baby, vanaf de geboorte tot aan zijn/haar vierde levensjaar.

Waar

Lage Boog 2
Amersfoort

Aanmelden

0334600046
Muziekles

Jochems Music Services

Jochems Music Services biedt dienstverlening op een breed terrein: productie, muzieklessen, concerten, kindervoorstellingen en trainingen.

Gitaarles, Ukelele-les en dwarsfluitles geven wij in Amersfoort Vathorst en Nieuwland.

Waar

Zeldertsedreef 15
Amersfoort

Aanmelden

0334532797
Zangkoren

Koor On-Y-Chante

On-Y-Chante heeft ongeveer 25 leden en zingt op een goed amateurniveau. We zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikale uitdagingen. Naast het instuderen van nieuwe stukken die wat meer vergen, is het uitdiepen van het basisrepertoire belangrijk. We verwachten dat koorleden thuis muziek studeren met behulp van bladmuziek en geluidsbestanden. Een keer per jaar verzorgt On-Y-Chante een groot optreden. Daarnaast doen we mee aan inloopconcerten van Scholen in de Kunst en aan Gluren bij de buren.

Aanmelden

Gerard Smakman - gerardsmakman@hotmail.com
Kinderopvang

Kinderopvang Kiekeboe-Mijngastouder

Kiekeboe-Mijngastouder wordt aan huis gerund door Annemieke Köhne en biedt opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Bent u op zoek naar een zorgzame, creatieve, gezellige en spontane gastouder? Dan bent u hier aan het goede adres!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Aanmelden

Annemiek Köhne - kiekeboe-mijngastouder@outlook.com - 0629298886
Kinderopvang

Blos Kinderopvang Ariane

Namens het team heten we je van harte welkom bij BLOS kinderopvang Ariane in Amersfoort! Ons kinderdagverblijf vind je tussen de wijken Vathorst en Nieuwland en is goed bereikbaar vanaf de afslag Amersfoort-Noord, evenals met het openbaar vervoer met een bushalte pal voor de deur.

De lichte ruimtes zijn met de grootste zorg en aandacht veilig, sfeervol en warm ingericht zodat baby's zich geborgen voelen en peuters spelenderwijs de wereld kunnen ontdekken. Rondom ons pand genieten we van een mooie tuin voor eindeloos veel speelplezier. Dat zorgt gegarandeerd voor frisse neusjes en gezonde blosjes op de wangen! 

Vraag gerust een persoonlijke rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Waar

Ariane 8
Amersfoort

Aanmelden

Merel Schweigl-Huigen - 0334530244
Kinderfysiotherapie

Kinderfysio praktijk Bengels & Kanjers

JOUW KIND CENTRAAL

Wij kijken voornamelijk naar de lichamelijke problematiek van jouw kind. Daarbij houden we ook andere zaken in het oog die belangrijk zijn voor de algemene ontwikkeling.

Bengels en Kanjers doet er alles aan om jouw kind de best mogelijke behandeling te geven.

LOCATIE

Onze praktijk staat in Amersfoort. We werken ook in Leusden vanuit de praktijk Fysiotherapie-Leusden. In sommige gevallen behandelen we bij je thuis. Neem contact met ons op voor meer informatie

WERKWIJZE

Wanneer je je kind aanmeldt bij onze praktijk bespreken we eerst telefonisch kort de hulpvraag van jou en je kind: intake / screening.

Daarna maken we een eerste afspraak waarbij dieper op de hulpvraag wordt ingegaan.

SAMENWERKING

Om te zorgen dat jouw kind de best mogelijke behandeling krijgt, werken we nauw samen met andere zorgverleners.

Wij hebben regelmatig contact met huisartsen, leerkrachten, het consultatiebureau, diverse ziekenhuizen, logopedisten en andere zorgverleners.

Waar

De Oude Munt 24A-B
Amersfoort

Aanmelden

info@bengelsenkanjers.nl - 0332852991
Kinderopvang

Kinderopvang Lekker Knus

Kinderopvang Lekker Knus is een gastouder gevestigd in de wijk Nieuwland in Amersfoort.

Waar

Suikerpeergaarde 23
Amersfoort

Aanmelden

Bianca Arends - van Nus - info@kinderopvanglekkerknus.nl - 0334681417
Kinderopvang

Kinderopvang Zoet enzo!

Met Zoet enzo! wil ik een liefdevolle kinderopvang aan gaan bieden. 

Een plek waar kinderen thuis kunnen maar vooral ook mogen en durven zijn. 

Bovendien een plek waar kinderen ook dingen mogen leren, mits kinderen dit zelf aangeven.

Waar

De Oude Munt 30
Amersfoort
Tandartsen

Kliniek Helder Amersfoort

Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Kies HELDER Kwalitatief goede tandheelkundige zorg verlenen en toegankelijk zijn voor iedere patiënt. Als organisatie zijn we transparant, deskundig en betrouwbaar. Oprechte aandacht voor de patiënt, dat is HELDER. Ons streven is alle tandheelkundige zorg aan te bieden onder één dak, kennis en kunde te delen met collega's en dit ten goed laten komen aan onze patiënten.

Waar

Zeldertsedreef 13C
Amersfoort

Aanmelden

bericht@kliniekhelder.nl - 0334566333
Kerken

Koningkrijkszaal van jehova's getuigen

Mooi modern gebouw.

In de wijk Nieuwland hebben de Jehova’s Getuigen op 16 september 2001 een nieuwe Koninkrijkszaal in gebruik genomen. Het ontwerp is van architect Max Rijnders uit Leusden en er is ruimte voor 120 kerkgangers. (47-02)

Waar

Forel 2
Amersfoort
Schoonheidsspecialisten

Medikos huid & laser kliniek

HUIDKLINIEK – HUIDTHERAPIE – LASER – INJECTABLES – BEAUTY-SPA

Medikos is een medisch kosmetisch centrum gespecialiseerd in professionele huidtherapie-, huidverjonging-, laserontharing- en schoonheidsbehandelingen.

Waar

Lage Boog 124126
Amersfoort

Aanmelden

info@medikos.nl - 0332865064
Muziekles

Mieke Honingh (alt)vioolles

Mieke geeft naast haar werk als uitvoerend musicus ook viool- en altvioolles aan zowel beginners als gevorderden.

 “Ik vind het ontzettend fijn om mijn liefde voor de viool en altviool over te dragen op anderen. Het zijn geen gemakkelijke instrumenten, maar als je eenmaal de smaak te pakken hebt, neemt het plezier ook toe. Het is boeiend om zo’n ontdekkingsreis mee te mogen beleven!”

“Twee keer per jaar geven mijn leerlingen een uitvoering bij mij thuis, meestal met begeleiding van een pianist. Dat zijn inspirerende concerten voor mijn leerlingen en ook voor mij.”

Heb je interesse in een gratis proefles of wil je eerst meer weten?

Stuur een email aan mieke@honingh.com

Aanmelden

Mieke Honingh - mieke@honingh.com
Muziekles

Muziekschool Amersfoort

Muziekschool Amersfoort voor muzieklessen in Amersfoort Vathorst, Hoogland, Nieuwland en Amersfoort centrum.

Sinds 2002 is Muziekonderwijs Midden Nederland de particuliere muziekschool voor Amersfoort en omstreken.

Met zowel 'eigen' leerlingen als leerlingen via derden, waaronder basisscholen, bieden wij hoogwaardige muzieklessen aan ruim 1500 leerlingen uit de regio. Sinds de oprichting van Muziekonderwijs Midden Nederland hebben wij bewezen dat kwalitatief goed muziekonderwijs zonder gemeentelijke subsidie prima mogelijk is.

Sinds 1 januari 2021 hebben Muziekonderwijs Midden Nederland en Muziekschool Amersfoort de handen in een geslagen en gaan zij gezamenlijk verder onder de vlag van Muziekschool Amersfoort. 

Alle lessen en docenten blijven gehandhaafd dus we blijven met de zelfde service en daadkracht voor u klaar staan. 

Waar

Juttepeergaarde 2
Amersfoort

Aanmelden

info@muziekschoolamersfoort.nl - 0338009985
Kinderopvang

Nanny- en gastouderbureau Op Je Plekje

Professionele en kleinschalige kinderopvang.

Waar

Coelhorsterappelgaarde 31
Amersfoort

Aanmelden

info@opjeplekje.nl - 0640645941
Kerken

Oecumenische gemeenschap Het Brandpunt

Welkom

In de hectiek van alledag is er een plek van rust, bezinning en inspiratie. Voor creativiteit en activiteit. Voor ontmoeting, ontwikkeling en opinie. Voor jong en oud. Voor zondag en voor elke dag. Wees welkom in Het Brandpunt, de oecumenische geloofsgemeenschap voor Amersfoort-Noord en omgeving.

Wij geloven in God, zoals Jezus ons daarin voorging. We zijn verschillend als mens en in ons geloven, daarin willen we elkaar in alle openheid ontmoeten. Dat verbindt ons en maakt ons tot deze oecumenische geloofsgemeenschap. Zo worden we geïnspireerd tot betrokkenheid bij onze naaste en de wereld dichtbij en veraf..

Het Brandpunt is een gemeenschap waar mensen vanuit verschillende achtergronden het Christelijk geloof belijden, met respect voor de tradities van de stichtende Katholieke en Protestantse moederkerken. Dit heeft zich in haar 25-jarig bestaan geuit in een eigen gewoonte van tradities, vieringen en vormgeving.

Waar

Laan naar Emiclaer 101
Amersfoort

Aanmelden

info@hetbrandpunt.net - 0334554666
Orthodontisten

Ortholuna Amersfoort

Mooie rechte tanden en een stralende lach

Waar we goed in zijn

Rechte tanden

Ben je op zoek naar rechte tanden? Kom samen met je ouders langs en maak kennis met ons deskundige team, de sfeervolle praktijk en de professionele handelmethoden

20 jaar ervaring

Inmiddels maakt Ortholuna al meer dan 20 jaar mensen blij met een stralende lach. Door deze ervaring hebben wij altijd een gepaste oplossing met een snel resultaat.

Persoonlijk

Wij staan bekend om onze vriendelijke en transparante werkwijze. Onze sfeervolle praktijk is ruim en open voor iedereen. We bouwen graag aan een langdurige relatie.

Waar

Maanlander 16
Amersfoort

Aanmelden

receptie@ortholuna.nl - 0334944296
Psychologen

Orthopedagogiek praktijk Meerkind

Kan je kind niet goed meekomen op school? Wordt jouw kind teveel gepest en kan je daar wat aan doen? Heeft jouw kind te weinig vriendjes? Is jouw kind/deze leerling te druk? Is mijn kind/deze leerling hoogbegaafd? Waarom kan dit kind zich zo moeilijk concentreren? Is dit pubergedrag of is er meer aan de hand? Zomaar wat vragen die je je als ouder of leerkracht stelt of waar je tegenaan loopt. 

De huidige maatschappij is complex. Zowel ouders als school proberen kinderen zo goed mogelijk te begeleiden om de wereld om ons heen te leren begrijpen en er straks zelfstandig in te kunnen functioneren. Bij veel kinderen gaat dit goed, maar soms is er meer hulp nodig dan ouders en/of school kunnen bieden.

Meerkind kan deze hulp bieden. Hier staat het kind centraal, waarbij ze denken vanuit uitdagingen en niet zozeer vanuit problemen. Zij proberen zowel ouders als school zoveel mogelijk te betrekken bij het zoeken naar oplossingen. Eigen ervaringen als orthopedagoog, maar ook als moeder en leerkracht spelen hierin een centrale rol.

Hierbij streven ze naar een hoge mate van kwaliteit en klanttevredenheid.

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek is mogelijk in de praktijk, gevestigd in Amersfoort-Noord in de wijk Nieuwland.

Waar

Poortersdreef 88
Amersfoort

Aanmelden

info@meerkind.nl - 0650227808
Kinderopvang

Partou kinderopvang

Middenin de wijk Nieuwland vind je onze peuteropvang aan de Juttepeergaarde in Amersfoort. We zijn gevestigd in het gebouw van basisschool de Maleland. De peuters ravotten in onze eigen tuin en op het schoolplein. Bij onze opvang bieden we je kind voor- en vroegschoolse educatie aan. Dit doen we door het spelenderwijs stimuleren van de ontwikkeling van kinderen en ze voor te bereiden op de basisschool. Van zelfstandig naar de wc gaan tot wachten op je beurt in een kringgesprek.

Waar

Juttepeergaarde 2
Amersfoort

Aanmelden

Lisa Fokker - juttepeergaarde@partou.nl - 033 433 44 12
Kinderopvang

Partou Sport BSO

SportBSO

Dit is de sport-bso in Nieuwland, hier worden kinderen vanaf 7 jaar opgevangen die het heerlijk vinden om actief buiten te zijn op een van de sportvelden van voetbalvereniging ASC Nieuwland. Wij hebben plek voor 30 kinderen, waarbij we twee basisgroepen hanteren. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

Activiteiten

Qua activiteiten zijn de mogelijkheden hier ongekend; sporten op een van de kunstgrasvelden, skaten, pannavoetbal op het pannaveld of meedoen met een workshop tennis of hockey. We maken uiteraard ook gebruik van de omgeving, wat te denken van een potje levend stratego (wat gemaakt is door de kinderen zelf) of levend ganzenbord. Wij bieden kinderen de ruimte om actief bezig te zijn; met elkaar of alleen. Dagelijks wordt er hier een activiteit aangeboden tussen 16.00 – 17.00 uur. Ook binnen hebben we voldoende ruimte voor een creamiddag of kookatelier. Uiteraard allemaal onder begeleiding van sportieve pedagogisch medewerkers. Tijdens vakantieperiodes worden de kinderen van de sport-bso opgevangen op Steur 1 en draaien dus ook gewoon mee met ons zomerkamp of andere grote activiteiten. Na een succesvolle pilot afgelopen zomervakantie, zal de sport-bso ook tijdens de zomerperiode geopend zijn.

Groepsindeling en samenwerking

Wij hanteren op dit moment 1 basisgroep van 20 kinderen, indien het kindaantal het noodzakelijk maakt zullen wij twee basisgroepen hanteren. Deze basisgroepen zorgen voor een gezellig en ontspannen eetmoment als de kinderen op de bso aankomen. Tijdens zomervakanties werken bij intensief samen met onze collega’s op onze locatie op het scoutingeiland in Nieuwland. Hierdoor hebben we een grotere groep kinderen, waardoor we uitdagende en grote activiteiten en uitjes kunnen organiseren voor de kinderen.

Waar

Laan van Duurzaamheid 10
Amersfoort

Aanmelden

Maarten Edelijn - maarten.edelijn@partou.nl - 0651625259
Basisscholen

PC Basisschool de Wonderboom

Wie zijn wij

Op onze school zitten ongeveer 380 leerlingen. Zij zijn samen een afspiegeling van de wijk Nieuwland. Kinderen van verschillende achtergronden nemen dagelijks deel aan ons onderwijs, zo vormen we een mini-samenleving met elkaar.

De bron van waaruit wij met de kinderen betekenis geven aan hun omgang met de ander, is de Bijbel, hierbij maken wij gebruik van de methode Trefwoord. Ouders en kinderen met een andere geloofsachtergrond zijn vanzelfsprekend welkom op onze school. Wij verwachten dat we elkaar respecteren en respectvol omgaan met wie we zijn en hoe we daaraan uiting geven.

Waar

Waterkers 1
Amersfoort

Aanmelden

033 – 45 65 539
Psychologen

PCC Psychologen

PCC Health Promotion

PCC Health Promotion is een psychologenpraktijk gevestigd te Amersfoort. Onze (GZ-)psychologen bieden psychologische zorgprogramma's aan cliënten binnen de Generalistiche Basis GGZ.

Zelf de juiste weg weer vinden onder begeleiding van een psycholoog die u begrijpt. U doet het zelf, maar niet alleen. De psychologen van PCC helpen u op een professionele en doortastende manier uw eigen kracht te herwinnen.

Ingrijpende gebeurtenissen in uw leven kunnen een negatief effect op uw gemoedstoestand hebben. Ontslag, relatieproblemen, een sterfgeval, maar ook de geboorte van een kind, een promotie of verhuizing. Deze gebeurtenissen brengen gevoelens met zich mee waar je soms geen raad mee weet. De (GZ-)psychologen van PCC leren u met deze gevoelens om te gaan.

Waar

Maanlander 10
Amersfoort

Aanmelden

info@pccnederland.nl - +31884656000
Vervoersdiensten

Plusbus 033

Vervoer in en om Amersfoort

Welke mogelijkheden zijn er?

Woon je in Amersfoort? Wil je naar een afspraak, boodschappen doen of bij iemand op bezoek? Maar heb je geen vervoer? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om te reizen. Bijvoorbeeld de Belbus of een groepstaxi. Wil je graag anderen ontmoeten en met anderen gezellig op stap? Dan is PlusBus033 de perfecte oplossing! Hieronder vind je meer informatie over PlusBus033.

Voor vervoersmogelijkheden download de brochure rechts op deze pagina.

Of kijk op Samenindebuurt033.nl. Daar vind je een overzicht met de mogelijkheden bij jou in de buurt.

Gezellig samen op pad met PlusBus033

Woon je in Amersfoort, ben je 60+ en wil je regelmatig met anderen op stap? Dan kun je je opgeven voor de Plusbus033. Wil je vaker de deur uit, leuke dingen doen en nieuwe mensen ontmoeten? Of heb je hulp nodig met het doen van de boodschappen? Onze bus gaat 6 à 7 keer per week op pad en biedt plek voor 7 deelnemers, evt. met rollator of rolstoel. We maken culturele uitstapjes door het hele land, verkennen de omgeving tijdens verrassingstochten, stappen op een rondvaartboot of bezoeken een mooie stad of dorp. Ook gaan we samen naar een lunchcafé of pannenkoekenhuis. Voor de boodschappen rijden we naar markten en winkelcentra. Eens per zes weken komt er een nieuw programma uit waarop je kunt intekenen. De prijs verschilt per activiteit.

Aanmelden

Plusbus033@indebuurt033.nl - 033 476 3830
Muziekopleidingen

Pro DJ school

DROOM JIJ VAN EEN DJ OF PRODUCER CARRIERE?

Wij zijn er om je te helpen!

Leer draaien bij de beste DJ school!

Droom jij van een carrière als DJ? Wil jij graag optreden en een dansvloer op zijn kop zetten met jouw muziek? Wij helpen je daar graag bij!

Wij bieden de meest uitgebreide DJ opleidingen die er te vinden zijn. Van Basics Skills tot aan Pro skills leer je alles op het gebied van draaien en maak je de eerste stappen in het produceren van je eigen tracks.

Leer je eigen tracks maken binnen 1 jaar!

Hoe zou dat voelen, iedereen gaat compleet uit zijn dak van jouw nieuwe track! Dat is voor veel mensen de grote droom en wij proberen die droom samen met jouw te laten uitkomen.

Optreden

Zet je eerste stappen op het podium en draai voor een echt publiek! Regelmatig hebben wij leuke, kleine en soms wat grotere optredens voor beginnende DJ's die hun eerste stappen willen zetten.

Waar

Maanlander 25
Amersfoort

Aanmelden

info@prodjschool.nl - 0613126080
Psychologen

Psychologenpraktijk Amersfoort Noord

Psychologenpraktijk Amersfoort Noord

voor wie en waarvoor?

Wij zijn een psychologenpraktijk die mensen helpt die last hebben van psychische klachten en al langere tijd in een kringetje draaien. Wij hebben psychotherapeuten en een klinisch psychologe die met name dieperliggende problematiek en terugkerende patronen met betrekking tot psychologische problematiek behandelen. Daarnaast hebben wij ook een gezondheidspsychologe die meer kortdurend behandelt.

Wij richten ons op diverse klachtengebieden zoals depressies, angsten, dwang, psychosomatische problematiek en persoonlijkheidsproblematiek.

Wij behandelen geen mensen die psychotisch of suïcidaal zijn. Wij behandelen ook geen mensen waarbij verslavingsproblematiek op de voorgrond staat. In dat geval verwijzen wij terug naar de huisarts.

Waar

De Herfstdraad 11A
Amersfoort

Aanmelden

0334331233
Coaching

RT Praktijk Nieuwland

Welkom bij RT Praktijk Nieuwland

RT Praktijk Nieuwland is een praktijk voor remedial teaching in Amersfoort Noord. Uit heel Amersfoort komen kinderen naar onze praktijk om begeleid te worden voor lezen/spellen, rekenen of Engels. Ook geven wij trainingen aan schoolteams, intern begeleiders en zorgcoördinatoren en verzorgen wij de dylexie screening voor brugklassers voor een grote middelbare school in Amersfoort. Wij hebben veel ervaring in het werken met kinderen met dyslexie en dyscalculie, werkhoudings- en concentratieproblemen en ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD en PDD-NOS. Onze praktijk bestaat 8 jaar. Wij werken met 3 remedial teachers en wekelijks begeleiden wij ongeveer 50 leerlingen in onze praktijk. De praktijk is de hele week geopend, kinderen kunnen op elke dag van de week bij ons terecht. Sinds april 2015 behandelen wij ook kinderen in onze nieuwe praktijk in Vathorst.

Prettig en persoonlijk

In onze praktijk is persoonlijke aandacht erg belangrijk. Kinderen krijgen altijd werk dat bij hen past en we hechten veel waarde aan een goede werksfeer waarin ieder kind zich gezien en gewaardeerd voelt. Wij kijken naar wat uw kind nodig heeft en maken dan een handelingsplan op maat. Sommige kinderen komen voor een korte periode naar onze praktijk, andere kinderen hebben langdurig professionele remedial teaching nodig. Wij hechten aan een intensief persoonlijk contact met kinderen, ouders en school.

Gegarandeerde kwaliteit

Onze praktijk is geregistreerd lid van de LBRT, de landelijke beroeps- vereniging. Dit is iets anders dan gewoon lid, een geregistreerd lid moet een uitgebreide toelatingsprocedure doorlopen en de kwaliteit van de geboden remedial teaching wordt gewaarborgd door de LBRT. Bij een geregistreerd remedial teacher weet u dus zeker dat de aangeboden remedial teaching aan alle kwaliteitseisen voldoet en dat de remedial teachers voldoen aan het beroepsprofiel. Ook zijn geregistreerde remedial teachers altijd voldoende bijgeschoold.

Waar

Poortersdreef 58
Amersfoort

Aanmelden

info@rtpraktijknieuwland.nl - 0337370026
Fysiotherapeuten

Dorien Janse personal fysio & training

Welkom!

Leuk dat je een kijkje neemt bij onze Praktijk voor (Sport)fysiotherapie, vitaliteitsbegeleiding, hardloopfysiotherapie, Training en Sportmassage in Amersfoort (Nieuwland/Calveen). Bij ons ben je op het juiste adres voor een persoonlijke behandeling van jouw klachten. Wij luisteren naar jou en proberen samen met jou te ontdekken wat jouw lichaam nodig heeft om het zelfherstellend vermogen (de physis) te beïnvloeden.

De physis of vitaliteit wordt bepaald door 6 domeinen: ademhaling, voeding, immuunsysteem, stress, slaap en beweging. Wij kijken dus ook of deze domeinen in balans zijn, want als dat zo is, zou je lichaam de klacht ook zelf moeten kunnen oplossen. Je kunt bij ons ook terecht met allerlei klachten, denk aan: lichamelijke klachten, darmklachten, vermoeidheid, niet kunnen afvallen enz. Wij gaan op onderzoek naar hoe de klachten met elkaar samenhangen. We kunnen de klachten behandelen met fysiotherapie, een trainingsprogramma, advies of een verwijzing naar een andere hulpverlener. We benaderen jou met een holistische visie, wat wil zeggen dat we niet alleen naar de klachten kijken, maar ook naar de oorzaak van het ontstaan van de klacht en de reden waarom de klacht in stand wordt gehouden.

Naast fysiotherapie geven we ook  Bootcamp en Hardlooptrainingen. En als je liever alleen traint of in een klein groepje: Personal Training en Small Group Training. We beschikken over een mooie sportruimte in Amersfoort Nieuwland/Calveen, maar kunnen ook buiten trainen.

Ons team bestaat uit: Dorien en Yvonne. Dorien is sportfysiotherapeut en richt zich met name op de hardlopers met loopblessures en andere sporters. Hiervoor hebben we het plan hardloopfysiotherapie ontwikkeld. Zij past ook dry needling toe en zij behandelt ook met Neuro Kinetische Therapie. Yvonne is als manueel therapeut en gespecialiseerd in klachten aan de wervelkolom (nek, rug en bekken), hoofdpijn en chronische klachten. Dorien en Yvonne werken beide d.m.v. de 6 domeinen.

Waar

Ruimtesonde 7
Amersfoort

Aanmelden

Dorien Janse - info@dorienjanse.nl - 0614184448
Thuiszorg

Saar aan huis regio Eemland

Regio Eemland

Angelique is verantwoordelijk voor regio Eemland wat bestaat uit de gemeenten: Soest, Baarn, Amersfoort, Bunschoten, Hoogland, Nijkerk, Hoevelaken en Leusden. Zij weet mensen te verbinden en bruggen te bouwen. Bij haar draait het om persoonlijke aandacht zodat zij ervoor kan zorgen dat ouderen lang en prettig in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Angelique stemt haar service altijd af op de behoefte van de ouderen. Zij staat voor het vinden van de juiste zorgverlener, op het gewenste moment, wanneer het de klant uitkomt! Haar betrokkenheid en oprechtheid zijn de basis voor succes. Angelique heeft het overgrote deel van haar carrière gewerkt in de financiële dienstverlening. De laatste paar jaar als senior accountmanager waar samenbrengen en het verbinden van mensen en diensten haar dagelijks werk was.

José de Kruif (1970), Backoffice

José ondersteunt de vestiging Eemland in de backoffice. Zij is graag uw aanspreekpunt m.b.t. administratieve zaken, incasso’s, uitbetalingen en vakantievervanging voor uw Saar. José werkt parttime voor Saar aan Huis en is daarnaast ook Saar. Zij is woonachtig in Baarn

Aanmelden

Angelique Abbring - eemland@saaraanhuis.nl - 035-2062722
Pedicures

Salon voetzorg Nieuwland

Welkom

Mijn naam is Magda van Winden, ik ben gediplomeerd Medisch Pedicure en aangesloten bij de branche-organisatie Provoet. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister van Procert. In mijn moderne praktijk kunt u terecht voor een professionele voetbehandeling.

Via mijn website kunt u gemakkelijk een behandeling kiezen en online een afspraak maken wanneer het u het beste uitkomt.

Waar

Ingrid Mariegaarde 16
Amersfoort

Aanmelden

Magda van Winden - mmvanwinden@ziggo.nl - 0610491258
Mee-eten

Samen eten

Op elke eerste woensdagavond van de maand wordt er gezamenlijk gegeten in Ontmoetingscentrum De Herberg. 17.30 uur ontvangst en 18.00 uur begin maaltijd. De kosten zijn €9,00.

De uitzondering is de decembermaand, dan wordt er op een andere datum gegeten.

De maaltijd wordt verzorgd door Traiteurslager Van Norden, Emiclaer Amersfoort. Daarna krijgt u een kopje koffie met wat lekkers. Er zijn steeds wisselende maaltijden. Wilt u mee-eten? Dan kunt u zich tot zondag van tevoren intekenen op de lijst aan het prikbord. Het geld graag contant in een envelop met naam in de brievenbus doen, uiterlijk op de zondag voor de maaltijd.

Waar

Watersteeg 85
Amersfoort

Aanmelden

Ria van Bommel - abommel@xs4all.nl
Sport

Schietsport vereniging Gradatim

Welkom bij SV Gradatim. De gezelligste en veiligste schietsportvereniging van midden-Nederland. Wij vertellen U graag meer over onze vereniging en de schietsport. In de afgelopen 25 jaar heeft SV Gradatim zich uitgebouwd tot de vereniging die het nu is met onder andere het hoogste percentage vrouwelijke leden van de regio. Hierna vertellen wij U graag iets over de historie van onze vereniging.

Schietsportvereniging (SV) Gradatim is opgericht op 23 november 1989. Op dat moment werd er geschoten in Fort Voordorp.

Op een gegeven moment is het Fort verkocht en we kregen de vereiste vergunningen niet op tijd rond. We zijn toen verhuisd naar SV Zeist. Maar deze vereniging kreeg ook een nieuw onderkomen waarin wij niet paste. Daarna zijn we bij ASV Prinshendrik in Amersfoort terecht gekomen.

Per 1 augustus 2017 hebben we een nieuwe locatie voor onze vereniging. We huren nu op de dinsdagavond de baan van Stichting Schietbaan Nieuwland, Forel 1 in Amersfoort.

Waar

Forel 1
Amersfoort
Uitvaartondernemingen

Schulp Uitvaarten

Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid. Waarom?

 

Niemand van ons blijft verdriet bespaard; vroeg of laat komt het ons leven binnen. Het afscheid van een geliefde dierbare raakt ons tot in het diepst van ons wezen. Juist ons hart – de meest kwetsbare plek van ons wezen en onze persoonlijkheid – raakt verscheurd. Daar wordt het verdriet het sterkst gevoeld. Hoewel ieder mens op zijn eigen wijze afscheid neemt en door de diepste dalen van verdriet gaat, is er ook een herkenbare lijn in het verwerkingsproces. Daarin inzicht geven, als het verdriet je in de greep heeft, is bemoedigend, geeft houvast en troost. Dat is waar Schulp Uitvaarten zo herkenbaar in is.

 

Door mijn eigen verlieservaring heeft zich een nieuwe wereld geopend. Niet meer alleen dat wat zichtbaar is en wat bewezen moet worden, maar veel meer een weten dat daar ver bovenuit stijgt. Langzaam groeide in mij een intuïtieve kennis over de grens tussen leven en dood. Het is elke keer weer bijzonder wanneer ik bij een familie kom en op het gezicht van de overledene iets van stille vrede zie. Het overleden lichaam vertelt zijn eigen verhaal. Dat maakt ook mij stil.

 

Ik heb de dood leren kennen als een overgang, een overgang naar licht en liefde, naar een nieuwe wereld. Je kunt het vergelijken met een prachtig beeld van een schip dat voorbij de horizon vaart. Vanaf het strand is het schip niet meer zichtbaar, maar het is er nog wel. Zo is het ook met doodgaan.

Waar

Zeldertsedreef 25
Amersfoort

Aanmelden

ukediene@schulpuitvaarten.nl - 0637438786
Scouting

Scoutinggroep St. Ansfridus

We krijgen vaak de vraag, "waarom zou ik mijn kind op scouting doen?". Wie kan dat beter uitleggen dan een van onze bevers, Stijn van Dompseler. Voor school moest hij een stukje schrijven genaamd 'Dit ben ik, en dit is mij hobby'. Hij schreef het volgende:

Mijn hobby is: scouting. Waarom ik er op zit: Ik zit op scouting omdat je er heel veel van de natuur kan leren, en omdat je er hele leuke dingen kunt doen, zoals: spelletjes en ik de bossen kamperen en speurtochten doen en een kampvuur maken. En je mag helemaal jezelf zijn. Mijn tip is: ik zou er op gaan!

Daar hoeven we niets meer aan toe te voegen!

Waar

Steur 1
Amersfoort

Aanmelden

bestuur@ansfridus.nl - 033-4550804
Kinderopvang

SKA kindcentrum Plons

In het noorden van Amersfoort – in de wijk Nieuwland – is kindcentrum Plons gevestigd. Op onze opvanglocatie zijn kinderen tot 8 jaar welkom. We hebben namelijk een speelleergroep, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Jouw kind ontdekt de wereld bij Ska! 

We hebben moderne ruimtes met veel lichtinval. Als buren hebben we een basisschool, een wijkcentrum en een grote sporthal. Ook is het maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof. 

Onze plek

Bij kindcentrum Plons is er ruimte om van alles te doen. De jongste kinderen hebben een eigen ruimte waar ze de mogelijkheid hebben om met hun handjes en voetjes de wereld om zich heen te ontdekken. Spelen met blokken, samenwerken, boekjes voorlezen en wachten op hun beurt. Heeft jouw kind al zin om te komen? 

Op de buitenschoolse opvang is er ruimte voor vrije tijd. We vragen actief aan kinderen wat ze willen doen. We vinden belangrijk om kinderen mee te laten bepalen hoe hun vrije middag eruitziet. Wij gaan naar buiten. Ga je mee? 

Ga jij het avontuur aan?

Zin om je helemaal uit te leven? Onze ontdektuin is één groot avontuur. De jongste kinderen liggen in het gras en verzamelen takjes, blaadjes en boomstammetjes. De oudere kinderen gaan aan de slag in onze eigen moestuin en verbouwen zelf groente en fruit. Oh ja, we hebben ook een appelboom voor een lekkere snack! 

We gaan er graag op uit bij Plons. Met de bolderkar lopen we een rondje door de wijk. Wil je onze opvanglocatie bewonderen? Vraag dan snel een rondleiding aan en kom binnen! 

Waar

Zeldertsedreef 4
Amersfoort

Aanmelden

+31334554794
Kinderopvang

SKA kindcentrum de Waterval

Ligging

De Waterval ligt in de waterbuurt in de wijk Nieuwland en is prima bereikbaar vanaf de uitvalswegen van Amersfoort-Noord. We vormen een kindcentrum met basisschool de Border. Onze naaste buren zijn het wijkcentrum en de grote sporthal. En het is maar een paar minuten lopen naar winkelcentrum de Nieuwe Hof.

Waarom een integraal kindcentrum?

In een integraal kindcentrum verdwijnen de schotten tussen kinderopvang en onderwijs. Alle medewerkers werken nauw samen om de ontwikkeling van de kinderen optimaal te kunnen begeleiden. Er wordt toegewerkt naar één gezamenlijke pedagogische visie en één werkwijze. Dat is niet alleen goed voor de kinderen, maar ook prettig voor de ouders.

Onze plek

Bij de Waterval hebben hebben wij een aantal gezellige eigen ruimtes met verschillende speelhoeken. Wij maken ook gebruik van de gemeenschappelijke ruimtes in het kindcentrum.

Buiten spelen!

Als het even kan, spelen we heerlijk buiten. De baby’s en dreumesen hebben hun eigen, afgeschermde tuintje. Op het gezellige speelplein kunnen de grotere kinderen zich heerlijk uitleven. De peuters en kleuters bakken zandtaartjes, fietsen rondjes of tekenen met stoepkrijt kunstwerken op de tegels. De oudere bso-kinderen bouwen grote zandkastelen in de zandbak, trappen een balletje of klimmen op het klimtoestel… We gaan er ook graag op uit, bijvoorbeeld naar speeltoestel de Draak.

Waar

Watersteeg 87
Amersfoort

Aanmelden

(033)2776369
Kinderopvang

SKA tienerclub Cooldown

Ligging

In de wijk Nieuwland, in het noordelijkste puntje van Amersfoort, vlakbij de Bunschoterweg en de oprit naar de A1, vind je kindcentrum Cooldown. Dit is niet zomaar een bso, dit is Ska Next!

Onze plek

Met Ska Next bieden we op Cooldown een uitdagende plek voor (bijna-)tieners. Elke periode gaan we aan de slag met een tof thema waarbij we kinderen in de lead zetten. Kinderen krijgen een eigen budget om hun challenge te volbrengen. Bouw jij mee aan je eigen escape room?

Ook is er de ruimte om even te chillen. Tijd na school is ten slotte vrije tijd. We hebben een relaxte zithoek, een gameroom, een keuken waar kinderen zelf koken, een chillroom en een atelier waar je helemaal los kunt gaan. Kinderen bij Cooldown bepalen zelf wat ze doen!

Buiten spelen!

We hebben een heerlijke tuin die uitkijkt over het water. We hebben zelfs een eigen moestuin waar we onze groente kweken. De tuin is de plek om te klussen, even te chillen of uitgebreid te ravotten.

Natuurlijk gaan we er ook op uit! Soms met pedagogisch medewerkers, maar soms ook zonder. Bij Cooldown begeleiden we kinderen samen naar zelfstandigheid. In het park met de Draak (het beroemde klimtoestel), grasveldjes en de schoolpleinen in de buurt kunnen we een balletje trappen en is er alle ruimte voor andere sport- en spelactiviteiten.

Waar

Waterdreef 172
Amersfoort

Aanmelden

info@ska.nl - +31332052416
Wijkbureaus

Wijkteam Amersfoort Nieuwland

Ondersteuning door professionals

Heeft u problemen, en maakt u zich zorgen?

Of heeft u zorgen over iemand anders?

Het Wijkteam staat klaar om u te ondersteunen.

Nieuwe vraag of behoefte aan ondersteuning?

U kunt telefonisch contact opnemen met de gemeente door te bellen naar 14033. Een medewerker van de gemeente stelt u dan enkele vragen. De medewerker laat u dan weten hoe u zo snel mogelijk de juiste ondersteuning kunt krijgen. Soms krijgt u ondersteuning van het Wijkteam. Soms door een andere organisatie in de buurt. Als u belt en er is op dat moment niemand om u te woord te staan, dan belt een medewerker u binnen twee werkdagen terug.

Waar

Postbus
Amersfoort

Aanmelden

Wijkteam Amersfoort - wijkteam@wijkteam-amersfoort.nl - 033-4694869
Buurtinitiatief

Sociale eettafel Nieuwland

Waarom de sociale eettafel?

Graag zouden wij een plek willen creëren in Nieuwland waar mensen welkom zijn om een hapje te eten of gewoon langs willen komen voor een praatje. Ons hart ligt bij mensen die net wat extra aandacht nodig hebben. De sociale eettafel mag het gevoel uitstralen van een eetkamer van de wijk. Een plek waar iedereen welkom is. Een plek waar de onderlinge contacten van de wijkbewoners versterkt worden. Door samen te eten verbind je de mensen in de wijk, ontstaan er gesprekken aan tafel en komen mensen in contact met elkaar. Daarnaast mag het ook de mogelijkheid bieden aan de mensen die moeilijk zelfstandig kunnen koken, maar ook voor de buurtbewoners die gewoon een keertje aan willen schuiven. Kortom, een plek voor alle buurtbewoners.

Aanmelden

socialeeettafel@gmail.com - 06-15354574
Zoom