Prikbord van Nieuwland - Aangeboden

Ontdek de 6 oproepen van je buren

Co-working met andere startende zzp'ers
Co-working - Flexwerken: maandag t/m vrijdag van 9:00-13:00 uur @StartersHUB.nl. Graag van te voren je werkplek reserveren (info@startershub.nl). Adres: Maanlander 6A, 3824MP Calveen/Amersfoort. Ons kantoor is op de 1e etage. Er is geen lift.
" Reis door de Chakra's en yoga"
Zomercursus, reis door de chakra's In 7 lessen maken we kennis met de werking van de chakra's. Dit doen we door middel van de chakra psychologie , de yogahoudingen en we mediteren op het desbetreffende chakra.
YOGA RETREAT DAG
YOGA RETREAT DAG, "Het innerlijke kind"Zaterdag 15 juni is er weer een heerlijke YOGA RETREAT DAG op de boerderij, in de Balansstudio van "Het Derde Erf" in Soest.Deze dag staat in het teken van "Het innerlijke kind". Hoe krijgen we weer verbinding met het kind is ons?Deze yoga retreat dag is een dag waarbij je door middel van yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, Nidra yoga en spelen weer contact mag maken met het kind in jezelf.Ervaring heb je niet nodig,
Vrijwilliger worden of gezocht?
Ben jij op zoek naar vrijwilligerswerk in Nieuwland, of misschien ergens anders in Amersfoort? Of ben jij juist op zoek naar een vrijwilliger die jou kan ondersteunen? Neem dan gerust een kijkje op de vrijwilligers vacaturebank van Amersfoort. Vrijwilligersvacaturebank indebuurt033 Amersfoort, hier komen vraag en aanbod samen.
Peuterochtend - iedere woensdag
Vanaf woensdag 7 februari wekelijks bij De Wijkboerderij Nieuwland.Is jouw peuter gek op zingen, kliederen, bouwen, andere kinderen, muziek of een boekje lezen?Elke woensdag is er een leuke wisselende peuteractiviteit terwijl jij lekker kan genieten van een kopje koffie of thee. Deze woensdag wordt er gezellig muziek gemaakt!Waar: Wijkboerderij NieuwlandWanneer: elke woensdagTijd: van 10:00 tot 11:00 uurPrijs: gratis!
Samen fietsen
Deelnemers kunnen fietstochten maken op de Duo-fiets van circa 1 - 3 uur met elektrische trapondersteuning, met de mogelijkheid om zelf mee te trappen of mee te rijden naast een fietsmaatje die trapt en stuurt.Zo kun je meefietsen, lekker en gezond in de buitenlucht en doe je ongetwijfeld nieuwe contacten op. Gebruik van de Duofiets kost €7,50 per dagdeel. Wil je vaker fietsen? Neem dan een 5-rittenkaart, deze kost €32,50.De Duo-fiets gebruiken, of je aanmelden als