Hulp gevraagd Assistentiehond

Gevraagd
Helpen

Mijn naam is Nienke, ik ben 36 jaar en moeder van een kindje van 6.

In mijn verleden heb ik een aantal traumatische gebeurtenissen meegemaakt waar ik nog steeds de gevolgen van ondervind (PTSS & (atypische) Anorexia Nervosa).

Om deze te verwerken volg ik verschillende trajecten, waaronder onder andere EMDR. Dit helpt zeker, al liggen de triggers nog steeds op de loer en heb ik last van terugvallen.

Dit merk ik in het dagelijks leven aan de hand van oplopende spanningen en mijn lichamelijke gezondheid.

Via mijn vriendenkring ben ik in contact gekomen met Bultersmekke Assistentiehonden. Zij gaan samen met mij een assistentiehond opleiden die een terugval helpt voorkomen en ondersteund op de momenten dat je last krijgt van triggers op emotioneel vlak. Dit kan enorm helpen in het dagelijks leven om zelfredzaam te blijven en niet geïsoleerd te raken.

Toen ik hoorde welke mogelijkheden er voor mij waren, was ik blij verrast en sprongen de tranen in mijn ogen toen ik de filmpjes zag hoe helpend de assistentiehond kan zijn. Het voelde als een gouden match!

Om mijn leven weer in eigen hand te nemen en te kunnen doen waar ik vrolijk van wordt en mij energie geeft besloot ik om in actie te komen en de mogelijkheden te onderzoeken om te starten.

Zoals veel oplossingen, zit ook hier weer een prijskaartje aan vast en dat is helaas niet niks. Zorgverzekeraars vergoeden dit type assistentiehond niet terwijl de meerwaarde aanzienlijk is. Daarom hoop ik met jouw steun het opleidingstraject alsnog in te gaan en vaarwel te kunnen zeggen tegen een nieuwe terugval.

Uiteraard loopt er wel een WMO aanvraag maar dat traject is nog onzeker. Mocht hier toch wat uitkomen dan gaat het opgehaalde bedrag naar Stichting Bultersmekke om andere te helpen met hun bekostiging.

Alvast ontzettend bedankt voor je steun!

https://www.whydonate.nl/fundraising/Assistentiehond/nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Maanlander 14 Amersfoort

Contact

Nienke Buiskool Leeuwma
Contactpersoon

Neem contact op met Nienke:

-6