Prikbord van Nieuwland

Ontdek de 9 oproepen van je buren

Aangeboden
Meedoen

Huiskamerkoor Nieuwland

HUISKAMERKOOR NIEUWLAND

Op 10 januari 2023 zijn we gestart met een " huiskamerkoor". Het doel is gezellig samen te zingen en om leuke, sociale contacten te creëren. 

We streven niet naar optredens, maar als dat zo uitkomt zijn we van de partij. Onze muziek is voor iedereen toegankelijk en bestaat uit pop, klassiek, evergreens en nog veel meer. Houdt u van zingen en gezelligheid? Doe dan mee!!

De repetities zijn op dinsdagavond van 19.45 tot 21.45 u en worden gehouden in de school: De Bonte Koe. Bonte Koe 1 in Nieuwland, Amersfoort.

De muzikale begeleiding is o.l.v Rian Monkhorst. Zij geeft ook begeleiding op Het Middelpunt in Zielhorst.

De contributie is €20,-- per maand en koffie en thee zijn € 0,50. Wilt u verdere informatie dan kunt u bellen of mailen naar:

Trudy van Essen tel: 06-53515370 (trudy.van.essen@gmail.com)

Ankie Peters tel: 06-52689332 (ankie.peters001@gmail.com)

We hopen u te mogen ontmoeten!!

Aangeboden
Helpen

Buurtkastje Nieuwland

Buurtkastje Nieuwland

Hij hangt er nu al een maand en het is een groot succes; het Buurtkastje ter hoogte van Poortersdreef 50!

Dank aan alle mensen die tot nu toe levensmiddelen er in hebben gezet, want buurtbewoners kunnen dit goed gebruiken!

Dus kun je iets missen, of kun je iets gebruiken? Loop eens langs!

Items die er regelmatig in staan zijn rijst, diverse pastasoorten, meel, koffie en thee, houdbare zuivel, koekjes, blikgroente, soms ook verse producten, babyproducten en maandhygiene.

Namens het Buurtkastje een gezond en gelukkig 2023!

Aangeboden
Ontmoeten

2- daagse workshop masseren

Wil je wel eens kennis maken met massage? Lijkt het je leuk om iemand te masseren bijvoorbeeld: je partner, je vriendin of gewoon je buurvrouw? Of wil je zelf wel eens gemasseerd worden? Dan is deze workshop misschien iets voor je.

Massages geven meer rust en ontspanning en zorgen voor een goede bloedsomloop waardoor er veel afvalstoffen afgevoerd kunnen worden. We gaan lekker veel oefenen zodat je er snel handigheid in krijgt.

Deze 2- daagse workshop wordt 2x gegeven de 1ste op zaterdag 11 en 25 februari en de 2de op zaterdag 18 februari en 4 maart.

Neem 2 grote en 2 kleine handdoeken mee en je eigen lunch, trek makkelijke kleding aan en warme sokken.

We starten om 10.00 uur en stoppen rond 16 uur. De kosten zijn 150 euro, incl. koffie/thee/ en een overheerlijke vegasoep. Adres: De Vergulde Wagen 103, 3824 CK, Amersfoort (Nieuwland)

Aangeboden
Ontmoeten

Filosofie en zelfkennis

Op maandag 30 januari starten we weer met 12 wekelijkse bijeenkomsten 'Filosofie en zelfkennis'. Ben je geïnteresseerd in persoonlijke spirituele groei en ontwikkeling en wil je meer kennis over de oorzaken en gevolgen in je leven? dan is dit misschien iets voor jou.

Kosten: 12,50 euro incl. koffie/thee Tijd: 19,30 tot 21,30 uur Adres: De Vergulde Wagen 103, 3824 CK, Amersfoort, (Nieuwland) Wil je meer info? kijk dan even op www.conjahopman.nl

Hartegroet, Conja Hopman

Aangeboden
Helpen

Bridge les

Heb je nog nooit bridge gespeeld en wil je het eens proberen? Ik leg het spel graag aan je uit.

Aangeboden
Ontmoeten

Workshop fotoshop

Hoi, mijn hobby is fotoshop. Ik wil deze workshop aanbieden op de dinsdag morgen in Ontmoetingscentrum De Herberg om 10.30 uur. Heb je belangstelling, stuur mij dan een mail.

Aangeboden
Ontmoeten

DonderdagAvondMaaltijd in Wijkboerderij

Elke donderdagavond organiseren enthousiaste vrijwilligers uit onze wijk een gezellige maaltijd in de Deel van Wijkboerderij Nieuwland. Denk hierbij aan pannenkoeken, Italiaans, Syrisch, Chinees, hamburgers, enz..

We hopen vooral op veel gezelligheid en ontmoetingen met mensen uit Nieuwland. Zo mogelijk ook met mensen die elkaar nog niet kennen. Iedereen is welkom.

De kosten van deze maaltijden bedragen tussen €5.00 en €10.00 en zijn afhankelijk van wat er wordt geserveerd.

Gevraagd
Helpen

Huismeester

VACATURE HUISMEESTER

​​​​​​​Ben jij onze nieuwe betrokken vrijwilliger die zich in wilt zetten voor ons Ontmoetingscentrum? Die het leuk vindt dat alles goed geregeld is, zodat onze 80 vrijwilligers prettig kunnen functioneren in ons gebouw?

Binnen beheer en financiën is een vacature van een vrijwilliger voor "Huismeester" met een verwachte inzet van gemiddeld 2 tot 4 uur per week. Je woont bij voorkeur in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Je bent handig en hebt plezier in allerhande klusjes.

Voor meer informatie neem contact op met:

carolienvanmiddelaar@deherbergnieuwland.nl

Aangeboden
Meedoen

Ukelele Club voor volwassenen

Ukelele leren Spelen?

In Nieuwland is een nieuwe cursus voor volwassenen. 7 groepslessen van 45 mimuten. Leer jouw eerste akkoorden en ritmes op bekende liedjes. Les van een professionele instructeur. Ga naar onze website voor alle details en inschrijven

Prijs

€69,58
Zoom