Muziekles

Ukelele Club Amersfoort

Ukelele leren Spelen?

Bij Ukelele Club Amersfoort kan je terecht voor de leukste groepslessen voor volwassenen.

Aanmelden

Pj Jochems - info@jochemsmusicservices.nl - 033-4532797
Gezondheid

Wandelen met de Leefstijlcoach

Deze wekelijkse wandelactiviteit is bedoelt voor mensen die tussen de 30-60 minuten kunnen wandelen. Elke vrijdag van 10-11.00u lopen er 2 Leefstijlcoaches mee ( Esther en Corine ). Met deze wandelactiviteit kan je je voorbereiden om bijv deel te nemen aan de jaarlijks terugkerende diabetes challenge waar je minimaal 5km per loopt. Deelnemen is gratis. Er wordt elke week gestart vanaf de Wijkboerderij Nieuwland. Wil je meelopen meld je dan aan bij info@leefstijlcoachingamersfoort.nl

Aanmelden

Leefstijlcoaching Amersfoort - info@leefstijlcoachingamersfoort.nl
Cursus

Alpha (Rafaël)

Alpha bestaat uit ongeveer tien interactieve bijeenkomsten waarin deelnemers het gesprek aangaan over het leven, geloof en God.

Info en aanmelden: Alpha@RafaelAmersfoort.nl

Aanmelden

Alpha Rafaël - Alpha@RafaelAmersfoort.nl
Winkels

Winkelcentrum de Nieuwe Hof

Winkelcentrum de Nieuwe Hof is het winkelcentrum voor jouw dagelijkse boodschappen en meer. Je vindt er een mooie Jumbo, een prachtige bloemenzaak, viszaak, twee kapsalons, een fietsspecialist, opticien, een warme (banket)bakker, schoonheidssalon, mondhygiënist en diverse horeca.

Aanmelden

Mariel de Jong - mariel@bymaureen.nl - 0638201101
Gezondheid

Hatha- yoga

Yoga is goed voor je lichaam en geest, je zit weer lekker in je vel en je komt weer tot rust.

Elke woensdagavond yogales op De Bonte Koe nr.1. In de zomerperiode tot 1 sept van 19.30 tot 20.30 uur. Vanaf 1 september zijn er 2 lessen van 18.45 tot 19.45 en van 20.00 tot 21.00 uur. Wil je een keer een proefles meedoen app of mail me dan even.

Wil je meer info kijk dan even op www.natuurgeneest.com.

Wees welkom!

Met vriendelijke yogagroet,

Conja Hopman

Aanmelden

Conja Hopman - conjahopman@kpnmail.nl
Cursus

Filosofie en zelfkennis

Filosofie en zelfkennis in de huiskamer. Vanaf maandag 6 september zijn er 8 bijeenkomsten op de maandagochtend van 10.00 tot 11.30 uur in Nieuwland. Kijk voor verdere info op www.natuurgeneest.com of 06-50295125

Adres: De Vergulde Wagen 103, 3824CK Amersfoort Kosten: 10.00 euro per keer

Aanmelden

Conja Hopman - conjahopman@kpnmail.nl - 0650295125
Gezondheid

deeezmindfulness

Naast de yoga bijeenkomsten die ik wekelijks begeleid ga ik mindfulness trainingen verzorgen in de Wijkboerderij Nieuwland.

Vanaf 23 september start ik hiermee. Er zijn 8 bijeenkomsten en een stiltedag. Binnen deze training leer je meer te leven in het hier en nu en jij minder te laten leiden door de zorgen van morgen en herinneringen uit het verleden. De training biedt je een programma aan waarin je door middel van verschillende oefeningen dit kan beoefenen, zowel tijdens de bijeenkomsten als thuis. Ik werk met een kleine groep van maximaal zes deelnemers in de Wijkboerderij Nieuwland.

Ben je iemand die regelmatig last heeft van piekeren, slecht slapen, een druk hoofd of stress? Wil je meer focus in je werk en leven? Beter je grenzen herkennen of meer genieten? Dan kan mindfulness zeker interessant zijn.

De mindfulness training helpt je om meer rust, ontspanning en plezier te ervaren in je werk, studie en leven. 

Mocht je interesse hebben of iemand in je netwerk, werk of vriendenkring kennen voor wie mindfulness helpend kan zijn, zou je dit bericht willen delen. 

Mocht je interesse of vragen hebben, stuur mij gerust een berichtje.

Meer informatie : www.deeezmindfulness.org

Aanmelden

Jan Kees Helms - deeezmindfulness@gmail.com
Buurtinitiatief

Samen maken we Nieuwland

Het is onze wens dat Nieuwland een levendige, vitale en bruisende wijk is. Een wijk die aantrekkelijk is voor jonge gezinnen en ook voor alleen gaanden, jongeren en ouderen, of te wel een geweldige wijk voor alle Nieuwlanders. Een wijk waar iedereen met plezier woont en ook trots op is. Ons doel is om met alle Nieuwlanders te werken aan een vitale, veerkrachtige en inclusieve gemeenschap. Dat doen wij door de Nieuwlanders met elkaar te verbinden en bestaande initiatieven en partijen te ondersteunen. 

Aanmelden

Peter Rook - peter@heartbeat033.nl - 0631557616
Sociaal

Enquête Sociale verbondenheid

Beste bewoners van Nieuwland,

Wij, studenten Sociale Geografie en Planologie aan de Universiteit van Utrecht, houden een enquête onder inwoners uit de wijken Soesterkwartier, Nieuwland en de stadskern van Amersfoort.

Het onderwerp van dit onderzoek is het gevoel van sociale verbondenheid ten tijde van de COVID-19 pandemie.

Wij zijn met spoed op zoek naar respondenten uit bovenstaande wijken die de enquête kunnen invullen.

Het invullen van de enquête duurt zo’n 8-10 minuten, u zou ons enorm helpen om deze in te vullen!

https://survey.uu.nl/jfe/form/SV_9Hqop1T1nYE7Fqe

Bij vragen/opmerkingen kunt u een bericht achterlaten, of mailen naar e.m.j.stein@students.uu.nl Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd en moeite!

Aanmelden

timo Scholts - e.m.j.stein@students.uu.nl - 0610145959
GGD

Amersfoort Rookvrij

Samen maken we Amersfoort Rookvrij, stap voor stap, wijk voor wijk!

 Interactieve online talkshow dinsdag 15 juni

aanvang 20.00u, inloop vanaf 19.45u

Een wereld waarin onze kinderen volledig rookvrij kunnen opgroeien is niet langer een ideaal. Die rookvrije wereld komt steeds dichterbij. Wil jij ook helpen om dat ideaal te bereiken, of weten wat voor invloed je daar op hebt? Kijk dan snel op www.amersfoortrookvrij.nl !

Een rookvrije generatie gaat niet vanzelf, en daarom zetten veel ouders, artsen, bestuurders en zelfs kinderen hier voor in. Iedereen kan iets doen! Met een serie van Stadsdialogen en concrete acties in Amersfoortse wijken willen verschillende maatschappelijke partners bijdragen aan een Rookvrij Amersfoort. Stap voor stap maken we Amersfoort met elkaar rookvrij!

Kijk 15 dinsdag 15 juni naar de interactieve online talkshow ‘Amersfoort Rookvrij’ om meer te leren over het belang van een rookvrije generatie in Amersfoort en hoe jij daar aan kan bijdragen!

Geen saai webinar, maar een sprankelende talkshow gespresenteerd door leefstijl influencer en huisarts Tamara de Weijer. Inspirerende gasten uit het land, de stad en wijken van Amersfoort vertellen hun verhaal en hebben ook jouw input nodig voor een rookvrije Amersfoort!

Meld je snel gratis aan voor de talkshow op www.amersfoortrookvrij.nl !

Ga na afloop online in gesprek met buurtbewoners, huisartsen en andere experts om meer te weten te komen over hoe jij mee kunt helpen aan een rookvrije toekomst!

Muziekles

Gitaarles in Nieuwland

033 Gitaarschool is een gitaarschool gevestigd in Amersfoort. Wij bieden gitaarlessen aan in verschillende lesvormen. Van individuele lessen tot workshops. Je kan bij ons terecht voor individuele lessen en groepslessen. 

 We geven les op 2 locaties in Amersfoort, namelijk in hartje Centrum en in de wijk Nieuwland.

 Kijk op de website voor alle data en schrijf je in voor een gratis proefles!

Waar

Zeldertsedreef 2 Amersfoort

Aanmelden

Derek van Dael - info@033gitaarschool.nl - 0640001186
Evenement

Stichting de Bühne

De Amersfoortse organisatie achter Gluren bij de Buren en Struinen in de Tuinen

Zoom