Jellinek Preventie

onderneming
Zorg

Jellinek Preventie wil problemen die ontstaan door alcohol, drugs, gamen en gokken voorkomen. Verder bieden we hulp aan naasten van mensen die kampen met een verslaving en kinderen van ouders met een verslaving of psychische klachten.

Het aanbod van Jellinek Preventie is gratis en anoniem, en je hebt geen verwijzing van de huisarts nodig. We bouwen geen dossier op.

In een gesprek met Jellinek Preventie bepaal jij wat je wilt met jouw middelengebruik. Jouw doel kan bijvoorbeeld zijn dat je meer controle hebt over je gebruik, of dat je (tijdelijk) wilt stoppen. Mocht preventie niet voldoende zijn, dan verwijzen we door naar behandeling, waar wel een verwijzing nodig is. Dit gebeurt altijd in overleg met jou, je zit nergens aan gebonden. 

De informatie die Jellinek Preventie geeft is objectief, op feiten gebaseerd en zonder oordeel. Preventie gaat ervan uit dat volwassen mensen op basis van deze informatie zelf kunnen beslissen hoe zij zich ten opzichte van alcohol en drugs en de werking en risico’s verhouden. 

Je kunt bij Preventie terecht voor informatie, individuele gesprekken of trainingen. Voor vragen over je eigen gebruik, of van je kind of een naaste. 

Er is een vast contactpersoon in de wijk. Neem contact op met preventie@jellinek.nl voor meer informatie, of bel met de advieslijn op 088 505 1220. 

Kijk op de website voor het aanbod van Preventie: https://www.jellinek.nl/preventie/

Of doe eens een testje om te zien hoe het staat met jouw gebruik: https://www.jellinek.nl/informatie-over-alcohol-drugs/test-je-kennis/

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Jellinek:

Jellinek Preventie
Contactpersoon
5