Partou Sport BSO

onderneming
Kinderopvang

SportBSO

Dit is de sport-bso in Nieuwland, hier worden kinderen vanaf 7 jaar opgevangen die het heerlijk vinden om actief buiten te zijn op een van de sportvelden van voetbalvereniging ASC Nieuwland. Wij hebben plek voor 30 kinderen, waarbij we twee basisgroepen hanteren. Wij zijn geopend op maandag, dinsdag en donderdag.

Activiteiten

Qua activiteiten zijn de mogelijkheden hier ongekend; sporten op een van de kunstgrasvelden, skaten, pannavoetbal op het pannaveld of meedoen met een workshop tennis of hockey. We maken uiteraard ook gebruik van de omgeving, wat te denken van een potje levend stratego (wat gemaakt is door de kinderen zelf) of levend ganzenbord. Wij bieden kinderen de ruimte om actief bezig te zijn; met elkaar of alleen. Dagelijks wordt er hier een activiteit aangeboden tussen 16.00 – 17.00 uur. Ook binnen hebben we voldoende ruimte voor een creamiddag of kookatelier. Uiteraard allemaal onder begeleiding van sportieve pedagogisch medewerkers. Tijdens vakantieperiodes worden de kinderen van de sport-bso opgevangen op Steur 1 en draaien dus ook gewoon mee met ons zomerkamp of andere grote activiteiten. Na een succesvolle pilot afgelopen zomervakantie, zal de sport-bso ook tijdens de zomerperiode geopend zijn.

Groepsindeling en samenwerking

Wij hanteren op dit moment 1 basisgroep van 20 kinderen, indien het kindaantal het noodzakelijk maakt zullen wij twee basisgroepen hanteren. Deze basisgroepen zorgen voor een gezellig en ontspannen eetmoment als de kinderen op de bso aankomen. Tijdens zomervakanties werken bij intensief samen met onze collega’s op onze locatie op het scoutingeiland in Nieuwland. Hierdoor hebben we een grotere groep kinderen, waardoor we uitdagende en grote activiteiten en uitjes kunnen organiseren voor de kinderen.

Wie

Kinderen
Jongeren

Waar

Laan van Duurzaamheid 10
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

Lisa Fokker
7