Schulp Uitvaarten

onderneming
Uitvaartondernemingen

Schulp Uitvaarten, voor een liefdevol afscheid. Waarom?

 

Niemand van ons blijft verdriet bespaard; vroeg of laat komt het ons leven binnen. Het afscheid van een geliefde dierbare raakt ons tot in het diepst van ons wezen. Juist ons hart – de meest kwetsbare plek van ons wezen en onze persoonlijkheid – raakt verscheurd. Daar wordt het verdriet het sterkst gevoeld. Hoewel ieder mens op zijn eigen wijze afscheid neemt en door de diepste dalen van verdriet gaat, is er ook een herkenbare lijn in het verwerkingsproces. Daarin inzicht geven, als het verdriet je in de greep heeft, is bemoedigend, geeft houvast en troost. Dat is waar Schulp Uitvaarten zo herkenbaar in is.

 

Door mijn eigen verlieservaring heeft zich een nieuwe wereld geopend. Niet meer alleen dat wat zichtbaar is en wat bewezen moet worden, maar veel meer een weten dat daar ver bovenuit stijgt. Langzaam groeide in mij een intuïtieve kennis over de grens tussen leven en dood. Het is elke keer weer bijzonder wanneer ik bij een familie kom en op het gezicht van de overledene iets van stille vrede zie. Het overleden lichaam vertelt zijn eigen verhaal. Dat maakt ook mij stil.

 

Ik heb de dood leren kennen als een overgang, een overgang naar licht en liefde, naar een nieuwe wereld. Je kunt het vergelijken met een prachtig beeld van een schip dat voorbij de horizon vaart. Vanaf het strand is het schip niet meer zichtbaar, maar het is er nog wel. Zo is het ook met doodgaan.

Wie

Volwassenen

Waar

Zeldertsedreef 25
Amersfoort

Contact

Neem contact op met :

Contactpersoon
6