Maak jij Amersfoort Awesome? Win €1000!

bewonersinitiatief
Idee

Amersfoort is het kloppend hart van Nederland. Een ontzettend fijne stad om te wonen, werken en verblijven. Je zou kunnen zeggen: bijna perfect. Bijna, want een groep van twintig Amersfoorters denkt dat er ideeën zijn om Amersfoort nóg toffer te maken. Zij zijn nu op zoek naar die ideeën. Heb jij een awesome idee voor onze stad? Zend jouw idee in voor 20 juni via www.awesomeamersfoort.nl en win €1.000-, om jouw idee te realiseren.

Ideeën gezocht

Hangmatten verspreid door de stad? Bloemzaad om Amersfoort in bloei te zetten? Amersfoortse kunst verspreid door de wijken? Een kickstart voor een Amersfoortse wijngaard? Kaartjes om je buurman uit te nodigen voor een bakkie of blokkie om? Een wandelroute langs alle (volks)tuinen? We zijn op zoek naar ideeën die Amersfoort nog toffer maken! 

Je kunt je idee tot 20 juni inzenden via www.awesomeamersfoort.nl. Uit alle inzendingen worden op 24 juni de vijf meest awesome ideeën geselecteerd. De vijf finalisten pitchen op maandagavond 4 juli in Café Onder de Linde (Groenmarkt 9) hun idee. Twintig ‘trustees’ (mini-investeerders) leggen samen €1000,- in en selecteren diezelfde avond nog een winnaar. De winnaar kan met een coach en het geldbedrag een kickstart maken bij de realisatie van zijn of haar idee om Amersfoort Awesome te maken!

Waar zijn we naar op zoek?

De trustees zijn op zoek naar:

  • Ideeën die over Amersfoort gaan
  • Ideeën die awesome zijn
  • Ideeën die verrassend zijn
  • Ideeën die doordacht zijn

Meer over de criteria lees je op de website van Awesome Amersfoort. De uitwerkingsvorm van je idee is helemaal vrij. 

Awesome Amersfoort

Awesome Amersfoort is hét platform om Amersfoort nóg gaver te maken. Tijdens twee-maandelijkse pitch avonden worden keigoede ideeën gepresenteerd die Amersfoort Awesome maken. Een team van twintig trustees bepaalt aan het einde van de avond een winnaar. De winnaar krijgt een coach en €1.000,- contant om zijn of haar awesome idee direct uit te voeren.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Contact

Neem contact op met Awesome:

Awesome Amersfoort
Contactpersoon
-18