Mindfulness (MBSR) training in Nieuwland

onderneming
Coaching

In je eigen wijk een Mindfulness training volgen? Dat kan!

Deze start op maandagavond 28 maart en donderdagochtend 10 maart,

Ik ben een gecertificeerd trainer en aangesloten bij de VMBN, hierdoor is het mogelijk dat deze training vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Vraag dit bij je verzekeraar na. Bezoek de website of bel voor alle informatie.

Tijdens deze 8 weken durende Mindfulness training is er aandacht-voor: Grenzen ver- en herkennen. Omgaan met stressfactoren. De automatische piloot ontdekken. Omgaan met obstakels. Uitdagingen bewust beantwoorden. Gedachten zijn geen feiten. Hoe kan je het beste voor jezelf zorgen?.

Het blijkt dat 70-80% van de deelnemers na een Mindfulness­ training blijvende effecten ondervinden.

Meer energie, concentratie, bewust zijn en creativiteit. Ontspanning en een rustiger, minder vol hoofd. Loslaten van niet behulpzame patronen en gedachten. Betere communicatie met en kunnen omgaan met conflicten. Deze training geeft je de handvatten die eenvoudig in het dagelijks leven zijn te integreren om een aandachtsvolle levenshouding te ontwikkelen, waarmee je jouw eigen leven kunt brengen naar meer balans.

Jon Kabat-Zinn, oprichter van de mindfulnesstraining geeft aan wat behulpzaam is als we midden in een storm belanden: Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen.

Wie

Volwassenen

Waar

Nieuwlandsedreef 199
Amersfoort

Contact

Neem contact op met Jacqueline:

Jacqueline Henock
Contactpersoon
-17