Amersfoort Rookvrij

non-profit organisatie
GGD

Samen maken we Amersfoort Rookvrij, stap voor stap, wijk voor wijk!

 Interactieve online talkshow dinsdag 15 juni

aanvang 20.00u, inloop vanaf 19.45u

Een wereld waarin onze kinderen volledig rookvrij kunnen opgroeien is niet langer een ideaal. Die rookvrije wereld komt steeds dichterbij. Wil jij ook helpen om dat ideaal te bereiken, of weten wat voor invloed je daar op hebt? Kijk dan snel op www.amersfoortrookvrij.nl !

Een rookvrije generatie gaat niet vanzelf, en daarom zetten veel ouders, artsen, bestuurders en zelfs kinderen hier voor in. Iedereen kan iets doen! Met een serie van Stadsdialogen en concrete acties in Amersfoortse wijken willen verschillende maatschappelijke partners bijdragen aan een Rookvrij Amersfoort. Stap voor stap maken we Amersfoort met elkaar rookvrij!

Kijk 15 dinsdag 15 juni naar de interactieve online talkshow ‘Amersfoort Rookvrij’ om meer te leren over het belang van een rookvrije generatie in Amersfoort en hoe jij daar aan kan bijdragen!

Geen saai webinar, maar een sprankelende talkshow gespresenteerd door leefstijl influencer en huisarts Tamara de Weijer. Inspirerende gasten uit het land, de stad en wijken van Amersfoort vertellen hun verhaal en hebben ook jouw input nodig voor een rookvrije Amersfoort!

Meld je snel gratis aan voor de talkshow op www.amersfoortrookvrij.nl !

Ga na afloop online in gesprek met buurtbewoners, huisartsen en andere experts om meer te weten te komen over hoe jij mee kunt helpen aan een rookvrije toekomst!

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren