Ontmoetingscentrum De Herberg

non-profit organisatie
Samenkomst
Bijeenkomsten
Activiteitencentrum
Ontmoetingcentrum De Herberg gast vrije plek midden in Nieuwland.

 Ontmoetingscentrum De Herberg is een gastvrije plek midden in Nieuwland. Het is een geel houten gebouw, vlakbij het winkelcentrum De Nieuwe Hof en tegenover de sporthal in Nieuwland.

Elkaar ontmoeten inloop

Iedere werkdag van 10.00 - 12.00 uur staan gastvrouwen en gastheren klaar om koffie te schenken. Ook bent u welkom op de eerste en derde zondag middag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Tijdens de inloop kunt u boeken ruilen en levensmiddelen delen. Verder kunt u terecht voor informatie en advies. Wij hebben een kast met folders over organisaties en activiteiten in de wijk.

Ontmoeten tijdens activiteiten

In De Herberg ondernemen enthousiaste vrijwilligers diverse activiteiten en zetten zo hun talent voor anderen in. Zo is er een eetclub, kunt u koersballen, klaverjassen en bridge. Naast de vijfendertig activiteiten is er op de woensdag en vrijdag ochtend vroeg van 8.30 tot 10.00 uur “Bakkie Kroost” voor (groot-) ouders en kids.

Wilt u graag een activiteit in en voor de wijk organiseren, al dan niet met ondersteuning, neem dan contact op met de coördinator Carolien van Middelaar: contact.deherberg@gmail.com. Zij denkt graag met u mee!

Door corona gaan de meeste activiteiten helaas niet door. Voor het actuele aanbod kunt u op de website kijken: deherbergnieuwland.

Ook kun u zich aanmelden voor onze maandelijkse nieuwsbrief, door een mail te sturen naar: contact.deherberg@gmail.com

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

Watersteeg 85
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

-6