Buurtambassadeurs Nieuwland

non-profit organisatie
Welzijn
Meedoen
Welzijn

Heb je al gehoord van de Buurtambassadeurs? Een leuke groep buurtbewoners die meedoet aan bestaande activiteiten en meedenkt over nieuwe ideeën voor onze wijk.

Stel, jij hebt een idee voor Nieuwland waar je geld voor nodig hebt. Dan kun je subsidie aanvragen bij Indebuurt033, zolang jouw idee bijdraagt aan een van de volgende doelen: Goeie buren, steun bij opvoeden, activiteiten voor jongeren, vitaal zijn en wijkinformatie. In het wijkplan lees je meer over deze wijkdoelen.

In 2024 zijn er drie momenten waarop er door de buurtambassadeurs, buurtbewoners en professionals samen met de aanvragers gekeken wordt hoe de aanvragen passen binnen de doelen. Na deze bijeenkomst wordt er advies gegeven over het toekennen van subsidie aan indebuurt033. 

De eerstvolgende bijeenkomst staat gepland op 14 mei 2024. Wil je erbij zijn? Als buurtambassadeur of als meedenkende buurtbewoner? Fantastisch! Neem gewoon contact op met de Buurtnetwerker Ramon van Rootselaar of telefonisch: 06 – 105 625 70 

Wil je zelf aan de slag en een subsidie daarvoor aanvragen? Ook dan kan je contact opnemen met Ramon. Laten we samen Nieuwland nog leuker maken! Doe mee en deel je ideeën. We zijn er klaar voor!

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren