De Rode Vos

onderneming
Gezondheid
Coaching
Gewichtconsulenten

Voedingscoaching

Wil je afvallen? Gezonder eten?

Weinig energie? Een ongezonde relatie met eten?

Blijf je jo-jo’en? En wil je daar definitief van af?

Het gaat niet vanzelf, het vraagt commitment. Advies en coaching zal je helpen om je doel te behalen én te behouden. Geen strenge diëten of maaltijdvervangers, maar gezond en vooral lekker eten om op een verantwoorde en blijvende manier af te vallen. Alleen dan kun je het volhouden, de rest van je leven! En…als je bewust eet, mag je alles eten, geen restricties. Ik help je er graag bij.

Ademcoaching

Veel mensen gebruiken niet hun volledige ademcapaciteit. Ze ademen beperkt in en/of onvolledig uit. Een juiste ademhaling heeft veel voordelen, zoals meer energie en rust. Dus ook bij stress in te zetten!

Bij hyperventilatie; het aanpakken van de basis (je ademhaling) helpt je om aanvallen te reduceren en zelfs helemaal te stoppen.

Coaching

Naast Ademcoaching zijn er ook andere behandelvormen om jou te helpen. Ik maak gebruik van technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen die worden geïntegreerd tot een unieke en persoonlijke begeleidingsvorm, afgestemd op jou en je hulpvraag. Dat kan de ene keer een goed gesprek zijn, de andere keer een oefening voor meer inzicht, of een combinatie van beiden.

Wil je meer weten? Neem contact op of check mijn website.

Wie

Jongeren
Volwassenen
Senioren

Waar

De Rode Leeuw 11a
Amersfoort

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

12