Politie - Wijkagent

non-profit organisatie
Overheidsdiensten

Als wijkagent is het belangrijk om de inwoners van Nieuwland te kennen en dat de inwoners de wijkagent kennen. Ik kan snel schakelen met hulpverleners zoals GGZ, sociaal wijkteam, team BAS, maar ook met de gemeente (o.a. BOA's) en woningbouwvereniging. De wijkagent kan vaak makkelijker problemen achter een voordeur opmerken en maakt zich hard voor onder-geprioriteerde zaken bij de politie. Ik ben een schakel tussen de complete organisatie 'Politie' en de inwoners van de wijk en hulpverlening. De wijkagent is niet 24/7 in de wijk maar wel zoveel mogelijk. Hij blijft politieman en zal dat op straat ook uitstralen maar heeft meer aandacht voor onderliggende problematieken.

Als ik aan het werk ben, kan er via 0900-8844 contact worden opgenomen. Als ik niet aan het werk ben wordt er een terugbelverzoek geplaatst en zal ik zsm terugbellen. Ook via politie.nl kun je een terugbelverzoek doen die in mijn mailbox binnen komt.

Bedenk goed dat de politie er 24/7 is via 112 en 0900-8844. Het spoednummer 112 bel je bij een heterdaad strafbaar feit en het algemene nummer 0900-8844 bij overlast of andere vragen.

Waar

Van Asch van Wijckstraat 45 Amersfoort

Contact

Robbert de Hooge
Contactpersoon

Neem contact op met Robbert:

4