Peer! Seats2meet Amersfoort-Noord

onderneming
Flexplekken
Peer! is een kleinschalige Seats2meet-locatie in Amersfoort Noord. Deze locatie is vooral per auto goed bereikbaar en je parkeert gratis voor de deur. De workspace is de ideale plek voor flexwerkers uit Amersfoort-Noord, maar ook voor wie met de auto lang

Peer! is een kleinschalige Seats2meet-locatie op Calveen industrieterrein Maanlander 14a bij Ortholuna. Deze locatie is vooral per auto goed bereikbaar en je parkeert gratis voor de deur. De workspace is de ideale plek voor flexwerkers uit Amersfoort-Noord, maar ook voor wie met de auto langs Amersfoort komt.

Peer! heeft een workspace waar je in ruil voor sociaal kapitaal kunt (samen)werken en ontmoeten. Bovendien verhuren we drie inspirerende meetingspaces voor vergaderen, brainstormen, trainen, coachen, etc.

Bij Peer! is ruimte voor gastperen die onze balie bemensen. Ben jij ‘in between jobs’, re-integrerend 2e spoor of startend ondernemer, Kom eens met ons praten om te kijken of wij jou via deze weg weer snel naar een betaalde baan kunnen begeleiden of naar een betaalde klus.

Omdat sommigen van onze gastperen zijn doorgestroomd naar een vaste, betaalde functie, hebben we weer ruimte voor een aantal nieuwe gastperen die een of meer dag(del)en onze receptie bemensen.

Wat ga je doen:

 - Ontvangen van bezoekers

 - Verhaal van Peer! vertellen

 - Mensen zich welkom laten voelen, een praatje maken als ze dat willen

 - Vergaderzalen klaarzetten

 - Huishoudelijke werkzaamheden

 - Werkzaamheden waar jij je in wilt ontwikkelen

 Gevraagde kennis en vaardigheden:

- Gastvrij

- Open

- Servicegericht

Wie

Jongeren
Volwassenen

Waar

Maanlander 14A
Amersfoort