Mediation aan de Maanlander

22-12-2020

Sociaal

Mijn naam Anneke Bruin en ik werk als advocaat en mediator in Amersfoort-Noord, met als specialisme mediation bij echtscheiding. Mijn kantooradres is per 1 december 2020 Gangboord 23 (Kattenbroek) en de bezoeklocatie Maanlander 14A (Nieuwland/Calveen).

En met ingang van het nieuwe jaar kom ik naar u toe, als u dat prettig vindt! Naar keuze kan het kennismakingsgesprek bij u thuis plaatsvinden of in gezamenlijk overleg op een andere locatie. In dit gratis gesprek inventariseer ik uw wensen en geef ik u een prognose van de kosten. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

Wilt of kunt u niet naar mijn kantoor komen? Ik bied ook online mediation. Hoe ik deze mediation op afstand vormgeef, leg ik u graag in een persoonlijk gesprek uit. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Gaat u scheiden? Ik sta u en uw partner graag bij in deze vaak emotionele en onoverzichtelijke situatie. Ik heb daarbij speciale aandacht voor de kinderen.

Mediator met juridische expertise

Door mijn juridische kennis kan ik u optimaal adviseren. Bijvoorbeeld over wat er in het ouderschapsplan en convenant moet staan. Of over de alimentatie. Het convenant dat u beiden afsluit, voldoet volledig aan de wettelijke eisen. Een praktisch voordeel is dat ik als advocaat zelf de formele stukken indien bij de rechtbank. Alles in één hand dus.

Wat is mediation

Bij mediation zoekt u samen naar overeenstemming en een oplossing. Ik begeleid u daarbij en zorg dat het gesprek op een goede manier verloopt. Ik heb daarbij oog voor de onderliggende emoties en communicatieproblemen. Ik oordeel niet en stel me onafhankelijk op. Ik geef stap voor stap aan wat er geregeld moet worden. U maakt samen afspraken, die we schriftelijk vastleggen.

Waar

Gangboord 23 Amersfoort

Contact

Anneke Bruin
Contactpersoon

Neem contact op met Anneke:

-4