Winterfestijn 2023

Sociaal
2 november 2023

Het Wijk Bewoners Team WBT Nieuwland helpt enthousiast mee om extra sfeer te brengen in de donkere laatste dagen van het jaar. Wegens groot succes vorig jaar- en veel vraag om herhaling!- organiseert het WBT Nieuwland in samenwerking met Kindercentrum Bzzzonder in december opnieuw een gezellig, warm Winterfestijn. Natuurlijk in Wijkboerderij Nieuwland, het kloppend hart van Nieuwland waar al veel andere goedbezochte activiteiten plaatsvinden. 

De allereerste editie van het Winterfestijn in 2022 werd zeer druk bezocht, met meer dan 350 Nieuwlanders die genoten van gezelligheid, live gespeelde kerstliedjes op de piano, een praatje, een hapje en een drankje. Gezinnen, buren, vriendengroepjes, expats, in allerlei samenstellingen schoven mensen bij elkaar aan tafel.

Buiten op het gezellige, verlichte terras kan iedereen van jong tot oud ook deze editie terecht voor glühwein, chocolademelk en erwtensoep, en de plannen voor de komende feestdagen met elkaar doornemen. Binnen en buiten zijn er weer verschillende leuke activiteiten voor kinderen, zoals koekjes versieren en broodjes bakken op het kampvuur. Ook kunnen zij aanvallen op hotdogs en poffertjes. Alle consumpties voor 1 muntje, die je kunt kopen á €1.25. 

Op een goed feest ontbreekt tegenwoordig geen photobooth, en wegens groot succes vorig jaar zal die er ook dit jaar weer zijn.

Zaterdag 9 december van 16.00 tot 19.30 uur kunnen bewoners van 0 tot 100 jaar elkaar daarom ook aan het einde van 2023 weer ontmoeten in de knusse setting van de Wijkboerderij Nieuwland. Het belooft zeker opnieuw een leuk festijn te worden.

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk