WijkBBQ voor ouderen

Sociaal
7 september 2022

Zaterdag 3 september was het dan zover; de Wijk-BBQ voor ouderen die in eigen kring niet de mogelijkheid hebben om samen te genieten van een gezellige BBQ, vond plaats.

Een 45-tal ouderen die in de wijk Nieuwland wonen, werden door een enthousiaste en actieve groep vrijwilligers uit Nieuwland, getrakteerd op een heerlijke BBQ. Omdat het erg lekker weer was, werd deze BBQ op het buitenterras van Wijkboerderij Nieuwland gehouden.

Eerder genoemde enthousiastelingen hebben ervoor gezorgd dat hun gasten tijdens de BBQ van heerlijke gerechten konden genieten. Er was volop; meloen met ham als voorgerecht, vlees, vis, groentes, diverse salades, sauzen, brood, en natuurlijk een heerlijke afsluiter in de vorm van een “luxe” aangekleed ijsje met daarna nog koffie of thee met wat lekkers erbij.

Dit allemaal kon natuurlijk niet plaats hebben gevonden door een royale sponsoring van o.a. Jumbo Den Blanken Nieuwland, Ons Nieuwland - Wijk Bewoners Team WBT, Kindercentrum Bzzzonder en een mooi bijdrage van een externe partij.

De bijdrage die we van de deelnemers hebben gevraagd kon hierdoor erg laag blijven en maakte deze BBQ voor elke portemonnee geschikt.

Graag willen wij (de vrijwilligers) dit soort bijeenkomsten voor deze doelgroep blijven organiseren. Na onze try-out in het voorjaar van 2022 is deze 2de keer door iedereen als zeer positief ervaren en hierdoor is het enthousiasme van de vrijwilligers alleen maar aangewakkerd.

Een van de komende activiteiten voor alle Nieuwlanders is half december een gezellige winterbijeenkomst. Denk hierbij aan vuurschalen, leuke activiteiten (voor jong en oud), lekker eten en drinken, gezelligheid. Deze activiteit zal ook rondom Wijkboerderij Nieuwland plaatsvinden..

Houd voor deze én andere activiteiten die in de wijk Nieuwland plaatsvinden de volgende Facebookpagina’s en/of websites in de gaten:

www.onsnieuwland.nl

www.samenmakenwijnieuwland.nl

www.wijkboerderijnieuwland.nl

www.nieuwlandsamen.nl

www.wijzijnnieuwland.nl

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren

Contact

Heb je een vraag?
Stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier:

3