Hans Smit

Hans Smit

06-129939642
Bij mij staat bij Peer! het begrip Community voorop. Als zelfstandigen, startups en ondernemingen zijn we met velen. Een enorme bron van kennis en ervaring, met ambities en drijfveren. Die enorme bron kunnen we inzetten als sociaal kapitaal. We kunnen kennis en ervaring delen en we kunnen tijd aan elkaar beschikbaar stellen.

Natuurlijk kom je in de eerste plaats bij Peer! om te werken aan je eigen opdrachten en voor je eigen klanten, maar door je open te stellen voor verbinding krijgt het begrip Community echte inhoud. Ik hou ervan om daar waar ik kan die verbinding mogelijk te maken.

Binnen Peer! zijn al veel mooie geslaagde verbindingen gerealiseerd. Zelf vind ik crowdsourcing een fantastisch instrument. Maak je vraag of plan kenbaar en haal kennis en ervaring op uit ons netwerk om samen prachtige resultaten te bereiken. Een bekend spreekwoord luidt: “Alleen ga je sneller, samen kom je verder”. Het is mijn ambitie om bij te dragen aan het verder inhoud geven aan de community om zo werkplekken met een meerwaarde te creëren.
Stuur mij een bericht