Activiteit

Open Huis DCA

ma 6 jan 2020 - zo 19 jan 2020   |   9:00 uur   |   Dance Centre Amersfoort

Twee weken lang kan jij alle lessen GRATIS uitproberen. Wij hebben een breed aanbod in groepslessen waaronder:
Pilates, Barre-Workout, Bodyshape, Paaldans&Fit en Boks&Fun.

Vele verschillende danslessen waaronder: Peuterballet, peuterdans, peutergym, Modern, Jazz, HipHop, Streetdance, Dancehall, Klassiek ballet en nog zo veel meer..... 

Kom langs en maak kennis met DCA! DCA heeft vijf locaties; Amersfoort Nieuwland& Vathorst, Barneveld, Nijkerk & Soest! Naast alle lessen kun jij bij ons ook genieten van een kopje koffie of thee

Wil jij lessen volgen op een locatie waar gezelligheid en passie voor dans hoog in het vaandel staan? Dan ben je bij DCA op je plek! Wij bieden professionele danszalen met alle faciliteiten die nodig zijn om de lessen goed aan te kunnen bieden.

Meld je aan voor een het Open Huis abonnement en kom vrijblijvend onze lessen twee weken uitproberen! Met het Open Huis abonnement kun je van 6 januari t/m 19 januari 2020 vrijblijvend alle lessen uitproberen.

De lessen kun je dan inplannen via jouw eigen DCA Klantenportal. Je maakt je eigen klantenportal aan door het Open Huis abonnement aan te schaffen via de link (zitten geen kosten aan verbonden), graag als startdatum 6 januari aanhouden. 

Na het Open Huis abonnement horen wij graag wat je er van vond, wil je lid worden dan hebben wij een leuke aanbieding voor je. Mocht je niet verder willen gaan bij ons dan verwijderen wij jouw DCA klantenportal op jouw verzoek. 

Als je je inschrijft tijdens het open huis dan betaal je geen inschrijfgeld, dat is leuk toch!

kosten toelichting: aanmelden voor open huis is vrijblijvend
datum: wo 15 januari 2020
gestart op: ma 6 januari 2020
beëindigd op: zo 19 januari 2020
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk