Activiteit

De sociale eettafel

vrijdag 15 mei 2020   |   17:30 uur   |   Wijkboerderij Nieuwland

Kom gezellig met ons eten in de Wijkboerderij Nieuwland.

Inloop vanaf 17.30 uur. Start maaltijd 18.00 uur.

U kunt zich opgeven tot 2 dagen van te voren. U kunt zich opgeven via socialeeettafel@gmail.com of telefonisch 06-15354574. Let op, vol is vol. Wij hebben ruimte voor 20 personen.

Prijs 5,00 p.p. Graag op de avond zelf contant betalen. 

De daarop volgende eettafel is gepland op:

vrijdag 15 mei

vrijdag 26 juni

Het adres is Zeldertsedreef 2, tegenover de apotheek.

Waarom de sociale eettafel?

Graag zouden wij een plek willen creëren in Nieuwland waar mensen welkom zijn om een hapje te eten of gewoon langs willen komen voor een praatje. Ons hart ligt bij mensen die net wat extra aandacht nodig hebben. De sociale eettafel mag het gevoel uitstralen van een eetkamer van de wijk. Een plek waar iedereen welkom is. Een plek waar de onderlinge contacten van de wijkbewoners versterkt worden. Door samen te eten verbind je de mensen in de wijk, ontstaan er gesprekken aan tafel en komen mensen in contact met elkaar. Daarnaast mag het ook de mogelijkheid bieden aan de mensen die moeilijk zelfstandig kunnen koken, maar ook voor de buurtbewoners die gewoon een keertje aan willen schuiven. Kortom, een plek voor alle buurtbewoners.

Het doel is dat er 1 keer in de maand gekookt wordt voor 15 tot 20 mensen. De ene maand is dit op de woensdag en de andere maand op de vrijdag.

kosten toelichting 5,00. Graag op de avond zelf contant betalen.
Thema's: Eten en drinken
datum vr 15 mei 2020
aanmelden Aanmelding vooraf noodzakelijk
omschrijving doelgroep Iedereen is welkom bij de Sociale eettafel.