Activiteit

Vul de Leefplekmeter Nieuwland in! Hoe ervaar jij de wijk waar jij woont?

wo 4 sep 2019 - ma 23 sep 2019   |   9:00 - 22:00 uur   |  

We brengen een groot deel van onze tijd door op de plek waar we wonen of werken. Dit heeft belangrijke gevolgen voor ons leven en onze gezondheid. Laat weten hoe jij het wonen en/of werken in Nieuwland ervaart: vul de leefplekmeter in! Alle thema’s in de Leefplekmeter hebben een link met je gezondheid en hoe je je voelt. De bedoeling van de Leefplekmeter is om de positieve en negatieve punten van een leefplek te bepalen. De uitkomst laat zien wat er verbeterd moet worden.

De ‘Leefplek’ van deze vragenlijst is de wijk Nieuwland. Je kunt de vragenlijst invullen voor de gehele wijk, maar het mag ook voor een deel van de wijk, bijvoorbeeld de buurt waar je woont.
In oktober 2019 organiseren we een bijeenkomst voor iedereen die woont en/of werkt in Nieuwland. Hier delen we de resultaten en is er de mogelijkheid om terplekke nog aan te geven hoe jij Nieuwland ervaart als wijk.

De uitkomsten van de leefplekmeter worden verwerkt in het wijkplan 2020 e.v. en het gebiedsplan 2020 e.v

 

kosten gratis
datum ma 26 augustus 2019
gestart op wo 4 september 2019
beëindigd op ma 23 september 2019
bijzonderheden
De leefplekmeter staat tot 1 oktober online en kan dagelijks ingevuld worden.
In november wordt een bijeenkomst georganiseerd waar o.a. de uitkomsten worden gedeeld (exacte datum en locatie volgt nog).