Activiteit

Ontmoeting en inloop met activiteiten

elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag   |   10:00 - 12:00 uur   |   Ontmoetingscentrum De Herberg

Van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 uur tot 12.00 uur ben je van harte welkom. De inloop is dan open en de gastmensen ontvangen je hartelijk. Het geeft je de mogelijkheid om anderen te ontmoeten en een prettig gesprek te hebben onder genot van een kopje koffie/thee. Iedereen is van harte welkom.

Ook op de eerste en derde zondag van de maand van 14.00 uur tot 17.00 uur is er ook inloop en ontmoeting in De Herberg.

Kom gerust een keer kijken,  alleen of samen met een bekende als je dat prettiger vindt.

Op maandagen is Carolien van Middelaar (maatschappelijk werker en  ouderenadviseur) aanwezig, niet op feestdagen. Wil je liever een afspraak maken of opgehaald worden, neem  dan contact op met haar: carolien.deherberg@gmail.com.

Op woensdag is Anna Walsma aanwezig.  Er is een spreekuur op afspraak op donderdag, over levenseinde en uitvaart: Nelleke Dumoulin: vraagbaak.uitvaart@gmail.com. 

Mocht je informatie willen over de voorzieningen in de wijk, kijk dan in onze folderkast.

Naast de inloop zijn er verschillende activiteiten die gasten met vrijwilligers gezamenlijk ondernemen. Zoals boeken ruilen, klaverjassen en biljarten. Op de maandag morgen is regelmatig de Tuingroep actief. Je kunt er stekjes ruilen of een handje meehelpen. Op vrijdagmorgen is er een naaiatelier. Op woensdagochtend is er een creatieve groep aanwezig. Op woensdagmorgen om 8.30 uur is er Bakkie Kroost, waar speciaal ouders met kleine kinderen bij elkaar komen en samen koffie/thee drinken.

Je kunt gratis deelnemen zonder aan te melden.

kosten gratis
kosten toelichting Koffie/thee voor 0,60.
datum do 6 februari 2020
gestart op wo 1 april 2020
eindigt op ma 4 januari 2021