activiteit

Dikke Banden Race Wielervereniging Eemland

dagelijks   |   14:30 - 16:00 uur   |   Sportpark Zielhorst Wielerbaan

Hou je van hard fietsen, heb je een fiets en wil jij het op een echte wielerbaan opnemen tegen leeftijdsgenoten? Doe dan mee met het Wielrentoernooi (Dikke Banden Race) van Wielervereniging Eemland tijdens de Rabo Amersfoort Groeistad Klassieker op deze dag. Op deze dag met veel wielersfeer, kan ook jij met deze Amersfoortse klassieker zelf racen op een veilig en afgesloten parkoers.

 Je kan meedoen met elke fiets. Een omafiets, Mountainbike, racefiets het maakt niet uit. De fiets moet wel technisch in orde zijn en wordt vooraf gecontroleerd of de remmen het doen en of alles goed vastzit. Een helm dragen is verplicht. Heb je geen helm dan kan je er 1 lenen van de Wielervereniging. Wie worden de nieuwe schoolkampioenen van 2017?

 Op zaterdag 16 september moet je 30 min voor de start melden in de kantine van WV Eemland. Hier krijg je een startnummer dat je op je shirt moet spelden. De speldjes krijg je uiteraard van ons. 

 We rijden eerst met elkaar een proefrondje zodat je weet hoe het parcours is.

 Daarna starten we in 3 groepen. Jongens en meiden starten gelijk:

 groep 3 en 4 start om 15.00 uur. Jullie rijden 1 ronde van 1500m.

 

groep 5 en 6 start om 15.15 uur. Jullie rijden 2 ronden van 1500m.

 

groep 7 en 8 start om 15.30 uur. Jullie rijden 3 ronden van 1500m.

 

Na de finish van de derde groep, worden de eerste drie binnenkomersn per groep gehuldigd op een officieel podium en maken we een groepsfoto van alle deelnemers. 

 

Zou je nu al willen wielrennen dan kan dat natuurlijk ook. Kom dan eens kijken en meedoen bij de trainingen. Kijk op onze website bij de jeugd en meld je aan voor een proeftraining. www.wveemland.nl

kosten: gratis
leeftijd: Vanaf 6 t/m 13 jaar
datum: do 14 september 2017
gestart op: do 14 september 2017
locatie: Sportpark Zielhorst Wielerbaan
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk